Pakjesdag! Eindelijk, na wekenlang wachten kwam De Grote Doos binnen 😀
Ik had doorgegeven wat ik graag van Yankee Candle uit Amerika wilde hebben en daar kwam nog een houder van Bath & Body Works bij. Een vriendin bestelde ook mee dus niet alles op de bovenstaande foto was voor mij 😛 Helaasch.

Hieronder wat mijn vriendin had besteld:
– Yankee Candle Irish Cream large jar
– Yankee Candle Summer Storm tart
– Yankee Candle Sugar & Spice tart
– Yankee Candle Happy Easter tart
– Yankee Candle Cherries on Snow tart
– Yankee Candle Market Blossom tart
– Yankee Candle Beachcomber Chrome illuma lid

Mijn USA bestelling

Ik had me iets meer uitgeleefd op de accessoires dan op kaarsen. Wat ik heel graag wilde was een leuke tray op ons salontafel waarop ik een kaars kan zetten of iets anders leuks. Wij wonen vlakbij het strand en we houden daar zo van dat het me leuk leek om dat terug te laten komen in ons huis zonder scheepstouwen en schelpen. Gewoon een rustig accessoire dat we beide mooi zouden vinden. Zo kwam ik op deze geweldige tray uit, samen met een Beachcomber jar holder en illuma lid.

Geweldig mooi toch?

USA bestelling

Het illuma lid is glimmend! Heel fijntjes en daardoor echt precies wat ik wilde.

Mijn USA bestelling

Ook had ik nog een aantal tarts van Yankee Candle besteld, namelijk:
– Summer Storm
– Sunset Breeze
– Midnight Lilac
– Moonlit Garden

Mijn USA bestelling

Ik wilde ook Dreamy Summer Night tarts maar helaas waren die al uitverkocht. Ik heb ze nu in Nederland besteld maar de levertijd blijkt verlengd 🙁
Wat ik wel nog binnen kreeg was een heerlijke pot Lavender Sunset. Wauw wat ruikt dat lekker zeg! Hmmm, een warme lavendelgeur. Inderdaad zo’n echte avondgeur, het doet me erg denken aan mijn tijd in Frankrijk. Ik ben er zo blij mee!

Mijn USA bestelling

En een large tumbler. Ik heb al een tumbler in de geur Caramel Pecan Pie en die doet het zo goed dat ik er nog een wilde. Ik ben gek op zoete vanillegeuren dus heel verrassend is mijn keuze voor Buttercream niet. Ik kan niet wachten om deze te branden 😀

Mijn USA bestelling

Tot slot… glitters! Het kan niet glitterend genoeg tenslotte. En mijn brave Bath & Body Works kaarsen verdienen deze prachtige houder.

Mijn USA bestelling

 

Ik ben overal superblij mee en ik ga hier heerlijk van genieten. Ook ga ik al bedenken wat ik nu weer uit Amerika wil gaan halen 😉 Die Lavender Sunset is zeker een nieuwe favoriet en de tray staat al op de salontafel met de mooie jar holder en een kaars. Wat een plaatje.