Altijd ga ik even snuffelen bij het kaarsenschap van de Action. Ze hebben vaak heel leuke waxinelichthouders en kaarsen. Ook Action heeft geurkaarsen. Ik heb er nu weer eens twee meegenomen. Zelf ben ik veel te veel verwend om de kwaliteit van deze kaarsen te waarderen maar wie weet ervaar ik nu iets anders. Ik heb al eens eerder een review geschreven van drie Action geurkaarsen.

Toen ik deze twee metallic kaarsen zag heb ik ze direct in mijn mandje gezet. Dat gebeurt me nogal vaak bij Action 😉 “Ah dat is goedkoop, die mag ook mee”! En uiteindelijk wandel je met twee volle tassen de winkel weer uit. Weer armer.

Ik nam onder andere de geur Make a wish mee. Een donkerblauw metallic glas. De geur heeft wat weg van een zachte parfum, ik vermoed met sandelhout. Een zacht aanwezige geur en lekker neutraal voor overdag of avond, gewoon altijd.

Action geurkaars Make a Wish

En White Flower. Die geur is iets sterker dan de Make a Wish. Ik denk dat dit een jasmijngeur is, het is een wat zoete bloemengeur en ook licht fris. Deze kaars zit in een lichtblauw metallic glas. De waskleur is wit, dat is perfect voor een dergelijk glas.

Action geurkaars White Flower

Het mooie van metallic kaarsen is dat de witte was oplicht dankzij de vlam. Dat licht wordt gereflecteerd door de zilveren deeltjes in het glas, hierdoor schijnt het licht door de houder heen op sommige plaatsen en krijg je dus een prachtig effect.

Action geurkaarsen metallic

Deze kaarsen zijn ongeveer 10 cm hoog. Ik heb ze nog niet opgebrand maar ik vermoed dat je er wel 40 branduren uit zal halen. Dit wel als je de kaars een klein beetje helpt want helaas tunnelen ze wel. Je zal dus wel een beetje aan de slag moeten met folie om een waxpool te stimuleren. De geur is niet sterk als ze branden maar je ruikt ze wel, vooral White Flower. En omdat ze niet zo verschrikkelijk sterk geuren kun je ze mooi op je salontafel presenteren. Leuk bij de oud & nieuw borrel!

Voor een metallic kaars betaal je bij de Action slechts € 1,79.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Metallic geurkaarsen van de Action
Author Rating
3