Onlangs plaatste ik een bestelling bij Wat Maakt Je Mooi waarvan ik ook een uitgebreide shoplog heb gepost. Hierbij zat de bath melt Baby It’s Cold Outside. Een prachtige melt in de vorm van een cupcake en wat ruikt het lekker!

Geuromschrijving:
Baby, it’s cold outdside is een combinatie van citroengras en pepermunt. Een heerlijke combinatie als je verkouden bent en je wilt laten omhullen door de essentiële olieën die je oppeppen en je fris en fit gevoel geven. De geur is ontspannend en geeft je nieuwe energie.

Ik ga niet vaak in bad met allerlei sopjes. Ik bewaar dat meestal voor een speciale gelegenheid. Die speciale gelegenheid kan verschillen van een bad na een doodvermoeiende dag tot een bad op een helemaal vrije avond waardoor ik gewoon even lekker twee uur lang blijf liggen met een favoriete serie.

Wat Maakt Je Mooi beschrijft de bath melt op haar website als volgt:
“Deze bath melt vult je bad met amandel olie, sheaboter en cacaoboter. Bruisend lost ze op in het warme badwater om zo alle verzorging en heerlijke geur te verspreiden. Vergeet even al je zorgen en laat je omhullen door de luxe. De grote hoeveelheid aan boters en olieën maken je huid zo zacht dat insmeren nadien niet meer nodig is”.

Wat Maakt Je Mooi bathmelt

Een heel aparte geur, dat pepermunt met citroengras. In geurkaarsen vind ik pepermunt hélemaal niet lekker maar in bad kan ik het wel waarderen. Dit bad nam ik in het weekend na een goed feestje waarbij ik iets teveel van de wijn had gesnoept en me dus niet zo fris voelde de volgende ochtend 😀 De badmelt werkt zeker verkwikkend, de geur is vrij sterk en ik voelde me na slechts een half uur al een stuk frisser en meer opgewekt.

Lush verkoopt ook bath melts maar deze doen eigenlijk niet zoveel in bad behalve smelten. De bath melt van Wat Maakt Je Mooi begint direct rond te tollen en te bruisen zodra ik het in het bad leg. De geur komt dan ook direct vrij. Wat ik nog het fijnste vind aan deze manier is dat de olie zich tenminste verspreidt door het bad. Bij de Lush bath melts blijft de olie vaak op één of twee plekken drijven.

Wat Maakt Je Mooi bathmelt

Wat een olie! Ik drijf in het vette water en er blijft een laagje verzorgende olie op mijn huid liggen. Ik moest goed uitkijken na het bad toen ik mezelf even af wilde spoelen onder de douche want het was nogal glibberig, haha!

Wat Maakt Je Mooi bathmelt

Mijn huid is droog en gevoelig en ’s winters trekt het en krijg ik wel eens rode vlekken of schilferige plekken. Vooral op mijn armen en decolleté. Na het bad met de melt bleef mijn huid wel twee dagen lekker zacht. Ik heb na het bad alleen mezelf even afgespoeld onder de douche en niet naderhand douchegel of een ander reinigingsproduct gebruikt.

Bovendien rook ik de hele dag nog die verkwikkende geur wat ik die dag echt nog even nodig had 😉

Tevreden dus! Wil je ook eens een bath melt proberen van Wat Maakt Je mooi?
Kijk dan eens op de website! En HIER een direct linkje naar de Baby It’s Cold Outside bath melt die je voor € 3,50 al kunt kopen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Wat Maakt Je Mooi bath melt review
Author Rating
5