Deze Lily Flame geurkaars in de geur Morning Dewberry kreeg ik cadeau van mijn lieve mede-Kaarskop vriendin. Kíjk nou.
Morning Dewberry wordt als volgt omschreven:

To Start a Perfect Day. Sweet and clean, ripe spring morning dewberries.

De geurkaarsen van Lily Flame zijn gemaakt van pure soja was en beloven 35 branduren. De kaarsjes zitten in een prachtig blik en hebben allen een heel vrolijke verpakking. Zodra je de deksel van het blikje tilt wacht daar nog een verrassing. Wat schattig! Er zitten kleine waxblokjes in de kaars om de lont heen.

Lily Flame geurkaars

De Lily Flame geurkaars is in deze geur beter geschikt voor een kleine ruimte of vlakbij je. Anders ruik ik helaas geen geur. Deze kaars zette ik op mijn kantoor waar ik er wel van kon genieten. Mijn kantoorruimte is vrij groot en dat redde het kaarsje prima. Mijn deur staat echter de gehele dag open en op de hal rook je vrijwel niets. De verspreiding van de kaars is dus niet heel groot maar goed, het is ook maar een uk.

Het is knap hoe ze dit kaarsje zo sappig hebben gekregen. De geur is werkelijk exact als een bak vol vers, sappig fruit voor je neus. Dat je iets naar aardbei kan laten ruiken wisten we, maar hoe laat je iets sappig ruiken? Lily Flame kan het. Ik vind het ruiken als een mix tussen bramen en lychee. Dat heel zoete en frisse, heerlijk!

Lily Flame geurkaars

De kaars poolt niet eenvoudig. Helemaal niet eenvoudig zelfs. Na 3,5 branduren stond er nog steeds een randje en omdat ik op kantoor geen aluminiumfolie heb, heb ik het maar even met mijn lange aansteker bijgesmolten. Echter zag ik toen een ander probleem: de lont verzoop. Ik heb daarom was uit het blikje moeten opnemen. Dit moet je eigenlijk doen als de vlam uit is maar I like to live dangerously dus ik deed het gewoon heel erg dapper en dom met een opgerold keukenpapier.

Lily Flame geurkaars Morning Dewberry

Inmiddels staat de kaars weer even aan en nog steeds kan het niet zelf poolen. Jammer. De geur ging me op een gegeven tegen staan omdat het toch wel erg zoet is. Ik denk dat ik deze wel heel lekker ga vinden tijdens een warme zomerdag.

Lily Flame kaarsen zijn voor € 8,95 te koop bij Kadoshop de Duizendpoot. Je kunt ze ook bij andere winkels vinden maar daar zijn ze vaak € 14,95. Of ik nog eens zo’n kaars ga kopen durf ik niet te zeggen. Ik vind de geur wel lekker, maar de sterkte valt me tegen en ik vind het zo vervelend als een kaars niet uit zichzelf wil poolen. Ik denk er dus nog even over.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lily Flame geurkaars Morning Dewberry
Author Rating
3