Vrijdag 27 mei was er een ladies night bij VOF Nieuwenburg te Zoetermeer. Een bloemenwinkel met heel leuk personeel en kasten vol Yankee Candle. Het was mijn allereerste ladies night bij hen maar ik had al wel een aantal bezoeken aan de winkel op reguliere openingstijden gebracht.

Wat was het leuk georganiseerd! Om 19:30 uur ging de koopavond van start en het was DRUK. Ik was met een vriendin gegaan. We vroegen naar de aanbiedingen vanavond en houd je vast: 3 halen = 2 betalen op alles. Wááááát!? We hadden een moment. Een intense blik, hartkloppingen, kriebels in je vingertoppen. We konden ons nog net bedwingen om niet te gaan gillen. Graaien en gauw!

Pink Sands, Pink Sands, Pink Sands. Ik zocht druk de stellingen af want deze moet ik hebben. De allereerste Yankee Candle jars die ik kocht waren een large Fireside Treats en een medium Pink Sands. Die medium jar is inmiddels op en het is absoluut een geur die ik opnieuw moet hebben. Die geur kan werkelijk altijd en overal, in de zomer, in de winter, op het toilet, in de woonkamer, overal. En, ik vond ‘m!

VOF Nieuwenburg Zoetermeer

Moonlight was eigenlijk de laatste geur die ik koos. Ik vind deze in tartvorm zo ontzettend lekker, een heel kalme en rustgevende geur. Het ruikt wat houtig en ook licht naar vanille en musk. Ik vind dit zo’n lekkere, deze wil ik in jar proberen. En nu was hij toch gratis 😀

In gedachten had ik al een lijstje gemaakt met de geuren die ik nog graag zou willen. Pain au Raisin is er daar één van. Een bakgeur, ik weet het. Maar wel een enorm lekkere. Zoete vanille met rozijnen. Ik heb wel tarts gebrand en die vind ik toch zo vreselijk lekker. Hier wilde ik echt graag een jar van.

Ladies Night VOF Nieuwenburg Zoetermeer

Helaas was de Vanilla large jar al weggegraaid dus moest ik het doen met een medium. Geen probleem, want ook de medium ruikt héérlijk. Dit is geen superzoete vanillegeur maar juist een zachte, kalme. Vanilla doet mij altijd ergens aan denken maar ik ben er nog steeds niet achter wat het nou is.

Wat ook hoog op mijn lijstje stond is Vanilla Lime. Mijn small jar is op en de geur die dat kleintje gaf is zo goed dat ik heel benieuwd ben wat de large jar gaat doen. Een heel lekkere mix van limoen en schuimende vanille, het heeft mij echt verbaasd. Yum!

ladies night zoetermeer

Aloë Water was ook een geur die zonder twijfelen mee ging. Ook deze stond bij mij op mijn lijstje, het doet me denken aan de geur van zoete meloenen maar dan net iets wateriger en kalmer. Ik vind dit echt zo’n geur die ik overdag lekker kan branden of tijdens een bad. Ik ben nogal een stresskip en dat in combinatie met mijn werk vol deadlines en de file die ik dagelijks moet trotseren is nogal eens een ramp. Dan kan ik een geur als Aloë Water goed gebruiken.

Balsam & Cedar is er eentje die mij verbaasd heeft. Ik had verwacht dat het een Vicks geur zou zijn en daar krijg ik traanogen en een jeukende huid van. Echter is Balsam & Cedar meer een kalme houtgeur met een lichte dennengeur. Echt héérlijk! Deze doet mij denken aan Silver Birch met een hint dennen. Echt superlekker!

Je telt 7 jars. Klopt niet hè? Nee. De schuld ligt volledig bij die vriendin.
Toen ik af ging rekenen voor 6 large jars zagen we een prachtige waxbrander. Er was er nog maar één en die nam zij. Er was echter ook nog die ene die in de winkel brandde en ze haalde mij over die erbij te nemen. Maar ja, dan heb je 7 items. De actie was 3 halen = 2 betalen óf 2e halve prijs. Dus ik besloot de medium Vanilla en de brander nog bij de jars te nemen.
Ik heb dus 4,5 jars afgerekend en 1 brander terwijl ik 7 jars en een brander mee naar huis heb genomen 😀 😀 Whaaa ik ben er zo gelukkig mee! En kijk hoe mooi mijn nieuwe brander is:

Ladies Night VOF NIeuwenburg Zoetermeer

Natuurlijk was er niet alleen Yankee Candle in de winkel verkrijgbaar die avond. Er waren allerlei rekken met kleding, maar ook heel leuke, handgemaakte teenslippers en sieraden. Ik heb er zelf niet veel naar kunnen kijken want het was aardig druk en veel tijd had ik niet. Er werden allerlei lekkere hapjes uitgedeeld en er was sangria. Je kon je wenkbrauwen laten epileren en je laten adviseren over een mooie look.

Bij onze aankopen kregen we een goodie box met allerlei kortingsbonnen voor verwenbehandelingen voor voeten en massages. Ook zaten er twee votives in, Wild Fig en Loves me Loves me Not. Een schattige, roze ring met een roosje en een paar oorbellen.

Volgende ladies night ga ik zeker weten weer en neem ik een boodschappenwagen mee.