Kringle Candle Strawberry Lemonade bestelde ik bij Kadoshop de Duizendpoot.
En had ik al eens eerder gezegd dat ik niet van aardbeigeuren houd? Deze vind ik dus wél lekker! Kringle Candle Strawberry Lemonade is de perfecte mix tussen citroen en rood fruit, net als… een raketje!

Here’s a fun twist on summer’s most enduring drink – we’ve married sweet lemonade and added the happy lushness of ripe strawberries. Cheerful and delectable!

Het ruikt echt naar een raketje!
Dit is nou zo’n geur waar je energie van krijgt, citroen geeft mij sowieso al snel een energy boost. Het is wat zurig, fris, prikkelend en vooral heel erg vrolijk. Wel is Strawberry Lemonade erg zomers. Ik brandde deze geur op een zonnige winterdag in maart, kon nog net!

De sterkte is goed. Mijn vriend vond het zelfs iets teveel van het goede.
Ik brandde één blokje in de elektrische brander en ik rook door de hele huiskamer raketjes :)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Strawberry Lemonade
Author Rating
5