Kringle Candle Storm Front wordt als volgt beschreven:

Lavish lavender and herbal notes provide a natural top note tempered with warm amber and rare woods in the base. We forecast that you’ll love this multifaceted fragrance.

Top notes: herbaceous | hesperedic | lavandin | marine/watery
Mid notes: freesia | green | jasmine | spices
Base notes: warm amber | musky | patchouli

Storm Front is een heel scherpe geur en vrij mannelijk.
Normaal ben ik dol op lavendel maar dat herken ik hierin niet. De amber wel en citrus (hesperedic) ook. Ik kan eerlijk gezegd geen betere omschrijving geven dan zwaar, scherp en mannelijk. Deze geur doet me denken aan Mystic Sands, maar dan is Storm Front scherper qua kruiden en wood.

De geur die je voor een storm ruikt heeft iets rustgevends. Je kent de term “stilte voor de storm”? Zo kan het ook wel eens ruiken, geen vogel die je hoort, enkel de wind die door de bomen raast en je haar dat in je gezicht blaast. Het ruikt dan onrustig en vredig tegelijk. Het is niet goed uit te leggen. Zoals regen na droge dagen kan ruiken als opluchting, als een feestje van het groen, zo kan een beginnende storm ruiken als een ingehouden adem van de wind.

Kringle verpest dat voor mij. Storm Front zet je op scherp, prikkelt je en het maakt mij onrustig want het verstikt me. De verspreiding is sterk, ik heb het echter niet uitgehouden tot de vier branduren. Ik zal de geur ook niet snel nog eens branden.

Kringle Candle is te koop bij Kadoshop de Duizendpoot en kost € 3,45 per pakje van 4 tot 5 waxmelts.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Storm Front
Author Rating
2