Scarlet Rose is een van Kringle Candles’ nieuwe zomergeuren van 2016. Een verrassing! En bovendien een toevoeging aan mijn top 3.

Scarlet Rose…no other name would smell as sweet.

Laat ik beginnen met het feit dat ik absoluut geen rozenfan ben. Niet in melts, niet in kaarsen. De geur van rozen is vaak zwaar, muf en doet me denken aan een bejaardenparfum. Waarom ik dan toch Scarlet Rose bestelde? Omdat ik alle nieuwe geuren van Kringle wilde proberen voor jullie. Oké ook wat voor mezelf. En ik wilde mezelf eens verrassen. Nou, dat is gelukt!

Scarlet Rose vind ik echt een heerlijke geur! Zo lekker dat ik het binnen vijf minuten na het uitpakken van mijn order al op de brander had gemikt. Dit keer op mijn hoge Yankee Candle brander met waxinelichtje. Deze geur is goed sterk, het vult de hele kamer en snel ook. Als je goed ruikt, zal je de rozen herkennen, maar deze worden echt gemaskeerd door een heerlijke geur van musk, sandelhout en iets zoets. Wat dat zoete is kan ik echt niet terugvinden in de beschrijving van Kringle. Je zou het nog het beste als een frambozengeur kunnen omschrijven. Scarlet Rose is echt een ultieme Valentijnsgeur. Zo lief, zo zoet en zo romantisch. Je herkent wel bloemen. Dahlia vind ik vaak een wat zoete bloem en deze herken je eigenlijk beter dan de rozen.

En heb je die verpakking gezien? Op de foto is niet eens goed te zien hoe prachtig het werkelijk is. De rode lijnen die de roos tekenen, glimmen!

Kringle Candle Scarlet Rose

Ik doe het niet vaak maar ik heb deze geur helemaal opgebrand, tot het derde 4-uur-waxinelichtje doofde. Dat zijn dus wel 12 branduren! Ik denk dat als je van Pink Hibiscus houdt van Yankee Candle, je deze geur ook heel fijn vindt. Het is een zoete bloemengeur met veel musk. Een heel vrouwelijk luchtje en zeker geschikt voor het naderende voorjaar!

Deze geur vind ik heerlijk en ik wil hier zeker een kaars van! Je kunt day lights (grote, geurende waxinelichten) of wax melts (doosje á 5 stuks) bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Scarlet Rose
Author Rating
5