Kringle Candle maakte mij erg benieuwd naar hun geur Rosemary. Rozemarijn ken ik eigenlijk alleen uit de keuken en dan vind ik het fijn ruiken, maar of dat op een geurbrander ook is? Dat is toch wel weer ietsje anders dan gebakken aardappelen met rozemarijn.

Een sterk en bijna antiseptische, zoete geur van pijnbomen. De klassieke geur die u direct zal herkennen.

In het doosje ruikt deze melt fris en zoet. Eigenlijk exact zoals rozemarijn uit je keuken ruikt, maar dan net een tikkeltje zachter. Iets om te proberen in de brander!

Kringle heeft vrij kleine blokjes maar zoals je in andere reviews kunt lezen, maakt dat niet veel uit omdat de geurverspreiding normaal goed sterk is. Ik vind de doosjes ook zo ontzettend mooi met de grote platen erop en ze zijn ook niet zo onhandig groot.

Kringle wax

Ik gebruik een blokje op de elektrische brander van de Action, die mij tot op heden nog steeds niet teleurgesteld heeft, en het duurt vrij lang voor de was gesmolten is. De was van Kringle is namelijk lang niet zo zacht als die van Goose Creek. Ik dacht dat ik daarom na 10 minuten nog niets rook van deze geur.

Echter, na een uur nog steeds niet. En ik heb best een goede neus want zachte geuren als Yankee Candle Season of Peace ruik ik zelfs prima. Ik stak mijn neus letterlijk boven de brander en snoof er nog eens aan. Nu rook ik bijna zoete rozemarijn. Normaal, als ik mijn neus boven de brander hang, krijg ik prikkende ogen van de sterkte. Dit bleef nu weg. Ik rook heel soms, als ik door het huis bewoog, een vleugje van de zoete maar frisse rozemarijn, maar héél zacht. Jammer! Ik had deze geur zo lekker verwacht.

Ik ga deze niet nog eens bestellen.

Wat ik wel ga proberen is of het uitmaakt of deze geur het beter doet op een brander met waxinelichtje. De geur die je droog uit het doosje kunt snuffelen vind ik namelijk wel heel aangenaam. Kringle Candle producten zijn te bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Rosemary
Author Rating
3