Kringle Candle Picket Fence is een van de nieuwe voorjaarsgeuren. En ook al is het er nog helemaal geen weer voor, ik wilde ‘m toch graag uitproberen.

A blossoming floral powder puff with clean and subtle undertones of sandalwood and musk…linger at our Picket Fence and smell the roses.

Allereerst, wat een ontzettend mooi label. Kringle heeft altijd prachtige, vrij kleine doosjes met vier á vijf blokjes. Dit plaatje doet mij echt aan de zomer denken, na een middagje ploeteren in je bloementuin. Niet dat ik dat kan in mijn flat, maar fantaseren mag toch?

Dit is echt een rozengeur. Heb je mijn vorige post gelezen over Scarlet Rose? Nee? Daarin vertelde ik namelijk dat ik geen rozenfan van.
Helaas heeft deze melt echt een wat zware rozengeur. Het is zelfs alsof ze die “picket fence” wat te serieus genomen hebben bij Kringle want ik ruik er op een of andere manier verf doorheen. Ik vind het geen prettige geur en zal het dan ook niet snel opnieuw branden.

Ik vind het geen poederige geur zoals Kringle beweert, ik vind het juist vrij zwaar. De melt geeft ook flink geur af op mijn brander. Het zijn vooral rozen die ik ruik, en niet die zoete, lieve geur maar juist die zware, rode rozen.

Als je normaal van rozen houdt, zou ik deze zeker eens proberen. Zo lief als het luchtje klinkt, is het helaas niet en daarom zal ik het ook niet nog eens bestellen.

Je kunt HIER Kringle Candle verkooppunten vinden.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Picket Fence
Author Rating
2