Kringle Candle Mango wordt als volgt beschreven:

We’ve captured the true essence of this wondrous tropical fruit; Mango’s green apple top notes are followed by lush honeyed strawberry-like succulence

Top notes: apple | green | pineapple
Mid notes: strawberry | mango
Base notes: fruity | lactonic | sweet


 

Wat?! Zit er aardbei in?
Ik had géén idee. Deze geur is precies zoals mango ruikt, een zoete, sappige mango, geschild en al. Klaar om verorberd te worden.

Een heel pure geur. Wel voor diegene die van zoet fruit houdt, want deze melt is sterk aanwezig. Ik brandde deze op een van de eerste zonnige dagen van 2016 en ik werd er heel gelukkig van. Dit is nou een echte feel-good-geur voor komende zomer.

Één blokje hield het op mijn elektrische brander een uur of 5 vol waarna ik het niet meer rook. De geur bleef echter vrij lang hangen in onze hal waar ik de brander geplaatst had. Niet sterk, maar precies juist. Zo’n friszoete, sappige en zomerse mangogeur.
Ja, wat mij betreft zéker een aanrader. Deze geur ga ik vaker branden en wellicht wil ik hier zelfs een kaars van.

Mango van Kringle Candle is te koop bij Kadoshop de Duizendpoot voor € 3,45 voor een pakje van 4 tot 5 blokjes.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Mango
Author Rating
5