Kringle Candle Holiday Cookies wordt als volgt beschreven:

Share this festive recipe of rolled sugar cutouts baked with buttery goodness and frosted with creamy goodness. Pass the plate, please…
Top notes: vanilla | butter
Mid notes: gourmand | nutty | vanilla
Base notes: cream | musk | powdery | vanilla

Holiday Cookies is goed vergelijkbaar met Christmas Cookies van Yankee Candle maar dan nog sterker van geur. Ik ruik vooral botercrème met flinke vanille. Een koek- of bakgeur kan ik er zo snel niet in ontdekken en daarmee vind ik dit dus echt wel zo’n watertandgeur waarvan je lekkere trek krijgt.

Ik zou deze geur niet snel Holiday Cookies noemen maar Holiday Cupcakes. Dit omdat je de boter, vanille en suiker vooral ruikt en ik vind koekgeuren normaal wel ruiken naar iets dat gebakken is. Dat is bij deze geur niet zo. Ik wil in elk geval wel zo’n Holiday Cookie proeven 😉

Kringle waxmelts zijn te koop bij Kadoshop de Duizendpoot. Voor € 3,45 koop je een pakje met 4 tot 5 blokjes waxmelts.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Holiday Cookies
Author Rating
5