Bij Kringle Candle zit een meester in marketing. Want zeg nou zelf, na al je fantasieën over mr. Grey wil je ook wel weten hoe hij ruikt, toch?

Sophisticated to the max, Grey brings together a confident blend of citrus, florals, exotic woods and musk. Undertones of vanilla and Tonka bean provide an elegant base.

Ik moet eerlijk zeggen, als deze melt niet dezelfde verpakking en naam had gehad, was ik niet zo gaan schudden toen ik eraan snuffelde.
Zodra je neus in dat bakje zit, heb je al bijna het idee dat er een knappe, zelfverzekerde man in een strak pak met een scheve grijns voor je neus staat.

Het ruikt naar een kruidig doch fris mannenparfum. Het deed mij wat denken aan Instinct van David Beckham. Ik vind deze geur wel wat lastig, want wanneer zou dit nou lekker zijn om te branden?
Ik ben zelf niet heel gek op de parfummelts, niet omdat ik het vies vind, ik weet gewoon nooit wanneer ik het zou willen branden.

Meneer Grey mocht op een zondagmiddag shinen.
En ik vond het heerlijk! De melt geeft goed geur af en al brandend wordt, zoals ik gewend ben van Kringle, de geur weer heerlijk complex. Je ruikt van alles. Zo kon ik droog de vanille of citrus totaal niet plaatsen en warm komt het dus wel voorbij.

Kringle Candle waxmelts kun je o.a. kopen bij Kadoshop de Duizendpoot en kosten € 3,45 per pakje van 4 blokjes.

Deze geur, Grey, geeft kracht en energie. En misschien een beetje gegiechel.