Kringle Candle Fresh Mint wordt als volgt beschreven:

A bright bouquet of spearmint and greens with a sprinkling of sweet basil, eucalyptus and musk for a very Fresh Mint.

Ik ben niet zo’n fan van pepermuntgeuren maar deze van Kringle leek me wel wat. Zeker door de beschrijving dat er musk en basilicum in zou zitten. Dit leek me nou een lekker groene, frisse geur voor het voorjaar.

En dat bleek.
Fresh Mint is niet heel sterk aanwezig en dat vind ik prettig bij een geur als deze. Het verfrist je woonkamer, geeft je echt een voorjaarsgevoel en het is niet dusdanig sterk dat je waterende ogen krijgt. Deze geur is heerlijk puur en groen šŸ™‚

Omdat de geur wat op de achtergrond blijft en vrij subtiel is, kon ik deze lekker de hele dag laten branden. Na zo’n zes uur heb ik er geen nieuw lichtje meer onder gezet. De brander die ik gebruikte was vrij hoog, dus als je van sterker houdt kun je het wellicht op een lagere brander gebruiken.

Ik ben er wel achter gekomen dat ik geuren waar munt/mint of vanille gecombineerd worden niet kan waarderen. Groene munt wel, lekker! Ik heb ook een tart Fresh Mint van Yankee Candle meegenomen laatst, deze ga ik ook eens proberen.
Van Kringle Fresh Mint zal ik geen kaars kopen, ik vind de geur daarvoor niet een van de lekkerste frisse, groene geuren. Dan heb ik toch wel andere voorkeuren en bovendien is de melt al vrij licht.

Kringle Candle is verkrijgbaar bij Kadoshop de Duizendpoot voor ā‚¬ 3,45 per pakje van 4 Ć” 5 blokjes.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Fresh Mint
Author Rating
4