Kringle Candle Cozy Cabin wordt als volgt beschreven:

Brown sugar, vanilla bean and warm cinnamon accords embrace rich wood notes as a smoky inkling adds the perfect finish. Cozy Cabin is sure to give anyone a serious case of the snuggles.

Top notes: brown sugar
Mid notes: cedar
Base notes: vanilla


Cozy Cabin staat in mijn absolute top drie.
Dit is zo’n geur waarbij ik hysterisch heb verzameld omdat ik bang ben dat ik deze ooit op ga maken. Inmiddels ben ik blije eigenaresse van een kaars en voldoende melts. Een absolute favoriet van mij!

Dit is nou een geur waarbij alles in balans is.
Ik houd niet van teveel cederhout of teveel kaneel, deze geur heeft beide en de balans is werkelijk perfect. Sterker nog, de kaneel is nauwelijks te ontdekken. Het is precies die kruidige noot die het lekker maakt. De zachte vanille, de geur van hout op de achtergrond en de rokerige geur die er met vlagen doorheen komt.

Cozy Cabin heeft alles wat knus is.
Dankzij de vanille en de bruine suiker is het een warm zoete geur met het kruidige en het rokerige hout op de achtergrond dat af en toe in vlagen voorbij komt. Je kunt Cozy Cabin branden in zowel een elektrische als een theelichtjesbrander. Op al mijn branders is het perfect.

Ik hoop dat ik je overgehaald heb deze absoluut eens te proberen.
Het is wel ietwat een wintergeur, maar ook nu kan het prima! Als je maar niet alles wegkaapt šŸ˜‰

Cozy Cabin is in diverse varianten te bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Cozy Cabin
Author Rating
5