Ik ben een fan van Kringle Candle, de geur is altijd fijn. Sommige zijn ook heerlijk complex zoals mijn meest favoriet: Cozy Cabin. Ik koos Covered Bridge omdat ik wel van de combinatie hout-water houd en was dus ook vol vertrouwen dat dit echt een geur voor mij zou zijn.

The joyful scents of streamside flowers waft up from the banks to find a fragrant friendship with the venerable woods comprising this most enduring icon of classic New England, the covered bridge.

Maar helaas. Ik deed een blokje in mijn elektrische brander en het begon direct enorm sterk te geuren. Werkelijk, over de geursterkte heb je niets te klagen bij deze melts. De blokjes van Kringle zijn vrij klein en toch komt er enorm veel geur vanaf.

Kringle wax

Het is een mannengeur, scherp en fris. Bloemen kan ik er zo gauw niet in ontdekken. Het is net of je ingehaald wordt op de fiets door iemand die heel enthousiast is geweest met zijn aftershave. Ik heb de brander na een uur uit gezet en 2 uur later rook ik het nog heel sterk in de kamer.
Ik vind de geur niet direct vies, ik kan een mannengeur wel waarderen, maar de intensiteit was me net even teveel. Wellicht volgende keer op de brander met waxinelichtje!

Kringle is te bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot voor 3,45 per pakje.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Covered Bridge
Author Rating
2