Kringle Candle Coconut Snowflake wordt als volgt omschreven:

A unique, light flaky confection with coco-nutty flair.

Top notes: whipped buttercream | snow laced peppermint
Mid notes: shaved coconut | marshmallow fluff
Base notes: toasted vanilla bean | pure sugar cane


Deze geur ligt al onaangebroken sinds vorig jaar in mijn bakken. Ik heb nu zo’n negen Ikea bakken vol met waxmelts die ik op geur orden. Zo heb ik een bak met bakkerij, bloemen, zoete, winter, natuur en fris etc. Coconut Snowflake schoof van winter naar bakkerij en iedere keer pakte ik het maar niet. Want eigenlijk vind ik kokos geen wintergeur. Nu kan ik het natuurlijk ook gewoon branden in de zomer maar je weet vast hoe dat gaat, zoveel keuze, zo weinig tijd, het bleef gewoon liggen.

Nu, eindelijk heb ik deze geur geprobeerd. Volgens Jonathan was het net piña colada maar dat vond ik echt totaal niet. Zo zie je maar dat een geur heel verschillend kan bevallen of ruiken. Ik rook voornamelijk de kokos en waar het normaal vrij snel muf wordt vond ik dat van Coconut Snowflake helemaal niet. De pepermunt haal ik er niet snel als geurnoot uit maar het kan best dat het zo gemengd is in de overige geuren dat het dat vrolijke tintje erin is.

Het plaatje is misleidend want het ruikt naar mijn mening helemaal niet naar een koekje. Het ruikt als een zoet mengsel van kokos, vanille, marshmallow en suiker. Het is een vrolijke en vooral lieve geur. Ik kan het in twee woorden wel redelijk goed omschrijven: zoete kokos.
Haha!

Kringle breakable wax potpourri koop je per doosje van 4 á 5 blokjes. Officieel zijn het vijf blokjes maar ze zijn vrij klein. Van één blokje komt zo’n vier uur lang geur af. Voor een doosje betaal je € 3,45. Bestellen kan bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Snowflake Cookie
Author Rating
3