Kringle Candle Blueberry Muffin wordt als volgt omschreven:

Baked blueberries yield a luscious, fruity scent totally different than the fresh fruit. It’s matched perfectly with a warm cake note.
Top notes: blueberry | black currant
Mid notes: brown sugar | butter
Base notes: vanilla | lemon zest

Ook een van Kringles’ nieuwe geuren. Van Yankee Candle ken ik een aantal blauwe bessengeuren als Blueberry Scone en Berrylicious. Die laatste vind ik echt een lekkere geur en daarom blijf ik toch altijd nieuwsgierig naar soortgelijke geuren. Bovendien ben ik een enorme snoepkont en vooral dol op gebak. Elke maand (jeweetzelluf) is er een dag waarop ik een muffin eet. Oké twee, omdat ze nu eenmaal per twee verkocht worden en muffins delen doen we niet aan. Elke keer probeer ik me te bedwingen maar het kan niet. Mijn lichaam stuurt mij die auto in, speciaal voor muffins.

Maar goed, Kringle dus.
Kringle Candle heb ik wel vaker beschreven maar voor de nieuwe lezers zal ik het nog eens opsommen 🙂 De waxmelts zitten in een klein, luxe doosje. Dit doosje bevat totaal ongeveer 36 gram was en is te breken in vier tot vijf blokjes. De blokjes zijn vrij klein maar de melts zijn zo sterk dat het ruim voldoende moet zijn voor minimaal 4 uur lang geur. Per doosje waxmelts betaal je € 3,45.

Kringle Candle Blueberry Muffin

Blueberry Muffin is een echte foodgeur. Je ruikt voornamelijk de cake en die geur is heel realistisch. Knap toch altijd hè? Citroen herken ik niet en de vanille is zo in die cakegeur gemengd dat ik dat er ook niet direct als pure geurnoot uit haal. De blauwe bessen zijn in de minderheid, net als in de echte blueberry muffin 😉 Je ruikt ze er wel doorheen maar lichtjes. Ik durf te zeggen dat deze, net als Apple Pie, gewoon echt naar een blueberry muffin ruikt. Het is gewoon exact die geur, niets geks eraan, niets verrassends. What you see is what you get.

Houd jij van foodgeuren?

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Blueberry Muffin
Author Rating
4