Kringle Candle Apple Pie wordt als volgt omschreven:

Properly fruit-forward and complemented perfectly by warm butter and gentle spice notes.

Top notes: apple | cinnamon | clove | coconut
Mid notes: honey | baked note | buttery
Base notes: sweet vanilla | brown sugar | tonka


Tijdens mijn laatste bezoek aan Kadoshop de Duizendpoot, waar ik tot op heden geen nieuwe shoplog van durf te openen, heb ik deze melt meegekregen van Annemarie.  Apple Pie is een nieuwe geur van Kringle Candle en is pas sinds kort op de markt.

Wauw!

Ik brandde deze geur ’s avonds terwijl Jonathan, mijn vriend, gewoon thuis was. Hehe, sneaky hè! Maar gezien ik niet zo van appel- en/of taartgeuren houd dacht ik voorzien te hebben dat deze na een half uur weer uitgeblazen zou worden en de melts naar een vriendin zouden gaan. Maar huh?! Ik vind deze geur lekker! Ben ik aan het veranderen? Is mijn neus dankzij mijn dieet of hormoonhuishouding veranderd? Vind ik nu alles dat naar voedsel ruikt lekker?

Hier bleef het niet bij want ineens keek Jonathan op, met zijn neus in de lucht snoof hij een paar keer.
“Wat is dat”?
“Appeltaart snoet”. Met een wat ondeugende grijns stond ik een beetje zenuwachtig op mijn plek te draaien. Ik krijg nogal op mijn kop als ik toch waxmelts aan hem opdring. Niet met woorden of een klap maar met zo’n teleurgestelde blik en een “ts”-klikje met de tong. Vreselijk.
“Oh lekker zeg, is dit een waxmelt”?
Mijn grijns verdwijnt en ik moet nu hardop lachen. “Euh.. zal ik zeggen dat het echt een appeltaart is”?

En hij heeft gelijk. Het ruikt werkelijk als een appeltaart in de oven. Geen chemische geur, geen zure appels, gewoon die smeltende boter met de bruine suiker en die heerlijk gekruide appels. Ik krijg er gewoon trek van. De waxmelt is echt heel erg sterk van geur, het gehele huis ruikt naar een warme appeltaart.

Zéker een aanrader voor de snoepkonten. Niet als je op dieet bent.
Bovendien een aanrader voor de keukenkneuzen. Krijg je je schoonouders op de koffie? Koop een appeltaart bij Albert Heijn, even in de magnetron en zet deze melt op. Geheid dat ze geloven dat je die taart zelf gebakken hebt.

Nieuwsgierig?
Je kunt een pakje van 4 á 5 blokjes voor € 3,45 bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kringle Candle Apple Pie
Author Rating
5