Zondag 22 mei was het koopzondag bij My Store in Den Haag.
Gezien ik daar slechts een aantal kilometers vandaan woon kon ik een bezoekje natuurlijk niet weerstaan. Dat gevoel heb ik veel te vaak, maar goed, nu kwam het gevoel op een zondag. Dat is al anders.

Er stonden een aantal dames die me gelijk hartelijk welkom heetten en een drankje gaven. Er was zelfs prosecco maar dankzij het gelukte verjaardagsfeest van Jonathan de avond ervoor kon ik prosecco even niet handelen. Sinas it is. Er stonden slagroomsoesjes, petit fours en allerlei andere heerlijke snacks. Jaja, daar komen we niet voor. Nee zeer zeker niet!
25% korting op de geuren van de maand. Dat is normaal ook dus dat is niet zo spannend. Maar nu kreeg je ook 10% korting over het gehele assortiment. Mijn pinpas liep bijna zelf al naar de kassa dus om die tevreden te houden ben ik snel gaan graaien.

Al een tijdje terug schreef ik een review van Angel Wings en dat ik wel eens zou gaan nadenken over een jar. Dat nadenken duurde en duurde maar. Al meerdere keren had ik met deze kaars in mijn handen gestaan want het ruikt zó lekker. Angel Wings was dit keer de eerste die ik pakte. My Store bewaart de Festive geuren in een heel leuke kersthoek. Ik stond dus op 22 mei in alle eenzaamheid in de kersthoek te snuffelen. Maar ik heb ‘m! Een large Angel Wings.

Lavender Vanilla heb ik nog nooit gebrand. Ik heb twee tarts liggen maar ik heb ze helaas nog nooit kunnen gebruiken. Wel heb ik een car jar gehad van deze geur, oftewel: een geurverfrisser voor in de auto. En deze is zo lekker, een heerlijke mix van rustgevende en scherpe lavendel en de kalmerende, zoete vanille. Yum! Deze geur is een limited edition dus ik was blij deze nog te pakken te kunnen krijgen.

Sea Salt & Sage heb ik ook laatst beschreven in een review. Ik vond de tart heel zwak en gaf aan dat ik niet voor een jar zou gaan omdat ik bang zou zijn dat deze te zwak is. Nu kon ik me op het moment van aanschaf inderdaad herinneren dat ik die conclusie getrokken heb maar hij rook zó lekker. Zo’n kalme, rustgevende geur. Echt wat voor in de huiskamer na een stressvolle dag op kantoor.

My Store koopzondag

En dan natuurlijk Olive & Thyme. Ook deze geur heb ik laatst beschreven, deze wilde ik zeker weten in een jar. Wat een heerlijk zomerse en groene geur, heerlijk! Deze zal ik vaak gaan branden. Ik heb toch een medium genomen omdat ik wat om kom in de large jars en ik geen rolberoerte wilde aan de kassa. Al scheelde dat niet veel.

Het illumalid Crosshatch vond ik al een tijd heel mooi. Mijn moeder heeft deze aangeschaft en het was me opgevallen dat dit illuma lid dezelfde kleur heeft als het glimmende randje om het label van vele Yankee Candle jars.

De Silver Birch tea lights en de groene votive houder kreeg ik cadeau bij mijn aankopen.

Al met al goed geslaagd!
En excuses voor de slechte foto, dat is de schuld van het slechte weer en mijn enthousiast trillende hand.

Summary
Review Date
Reviewed Item
My Store Den Haag
Author Rating
5