Zaterdag 5 november ging ik met mijn beste vriendin die ik ook kaarsverslaafd heb gemaakt naar het verre Wijk en Aalburg te Brabant. Wat we daar te zoeken hebben? Kadoshop de Duizendpoot natuurlijk! Dit werd mijn vierde bezoek aan De Duizendpoot en ik laat je in mijn shoplog zien wat ik gekocht heb.

De laatste keer dat ik er was had ik net mijn vakantiegeld gekregen en heb ik me extreem uitgeleefd. Samen met mijn vriendin, Agnes, ging ik op de foto met onze aankopen. Hahaha!

Kadoshop de Duizendpoot

Zoals je ziet hadden we toen een heel flinke buit. En ik zal eerlijk bekennen, ik heb nog een aantal kaarsen staan van die buit die ik nog niet eens gebrand heb… Oops! Het is daar gewoon een geurkaarsenhemel <3

Dit keer hebben we ons veel beter in kunnen houden. Ik kende de meeste geuren al behalve de nieuwe wintergeuren van Kringle en Goose Creek Candle. Er komen nog meer nieuwe geuren aan van Goose Creek overigens maar helaas waren die nog niet binnen. Wat ik als allereerste greep was de waxmelt Cashmere & Cocoa van Kringle Candle. Ik zocht naar een kaars hiervan maar helaas had Annemarie die niet. Dan maar de wax. Voor 3,45 kun je een doosje met vijf blokjes kopen. Elk blokje geeft minstens 4 uur lang geur af. Vaak ook langer, afhankelijk van de brander die je gebruikt.

kringle-candle-cashmere-cocoa

Cashmere & Cocoa ruikt vooral naar warme marshmallows. Heerlijk gewoon! Helemaal mijn ding.

Dan heb ik nog een medium jar Christmas Tree van Village Candle gekozen.

village-candle-christmas-tree

Ik wilde een ultieme kerstgeur die niet zo kruidig is en Annemarie pakte deze pot. Perfect! Nu ik beter ruik besef ik me dat deze wel erg lijkt op Balsam & Cedar die ik van Yankee Candle in Zoetermeer kocht dit jaar. Net even wat frisser, minder woody en meer dennen. Ik ga deze pas branden in december. Heerlijk! En kijk dat label nou, zo zoet en klef kerstig. Medium jars van Village Candle branden tot wel 105 uur lang en met hun twee lonten heb je snel een pool en geur.

village-candle-christmas-tree-2-lonten

Bovendien zijn ze een stuk voordeliger dan Yankee Candle. Voor deze pot betaalde ik slecht 15 euro in de actie bij Annemarie.

Dan de grooooote kast van mijn groooote liefde: Goose Creek. Kadoshop de Duizendpoot is tevens groothandel binnen Nederland van dit merk dus ze heeft werkelijk een enorme keuze. Goose Creek heb ik wel vaker in mijn blogposts besproken, ik ben er vrijwel altijd heel tevreden over. Hun geuren zijn zo fijn complex en hun labels <3

Als eerste greep ik naar Italian Winter. En zette het weer terug. Daarna liep ik er weer even mee rond maar zette het toch weer terug. Na weer wat draaien en snuffelen liep ik in een rechte lijn terug naar die prachtige pot, pakte het op en zette het vastbesloten op de toonbank. Deze graag. Ja. Nee. Ja. Nee. Agnes rolde al met haar ogen en Annemarie keek me gniffelend aan. “Weet je het zeker?” Nog een keer mijn neus in de pot en JA. Ik weet het zeker.

goose-creek-italian-winter

Zie je dat label?! En die kleur! Oh my! Zo ontzettend mooi en de geur is weer zo lekker complex. De reden waarom ik zo twijfelde is omdat dit een wintergeur met fruit is en dat is niet helemaal mijn ding. Ik zou zeggen pruimen maar volgens Goose Creek is het merlot. Het ruikt naar warm, donker fruit in elk geval. Met daardoorheen iets fris waar ik de vinger niet op kan leggen en warme amber. Lekker en heel apart. Ik ben benieuwd hoe deze brandt. En kijk wat een geurolie. Het zit zelfs in de deksel.

goose-creek-italian-winter-2-lonten

olie-deksel

En dan zijn we alweer bij de laatste aangekomen. Zien jullie nou dat ik me best wel in kan houden? Zie je!
Sparkling Woods. Wat een juweeltje he?

goose-creek-sparkling-woods

En deze lieve lezers, deze is nou echt heel erg lekker! Ik durf zelfs te zeggen dat ik denk dat 99% van de mensheid deze kaars lekker vindt ruiken. Cedar,Ā gember, vanille. Dit is de ultieme wintergeur, subtiel, fris, warm, zacht, het is alles in 1. En dan ook nog eens zo ontzettend mooi. Witte was geeft altijd zulk mooi licht bij het aansteken. En dat label is natuurlijk gewoonweg prachtig.

Wil je ook eens langs bij Kadoshop de Duizendpoot? Dan is het aan te raden van tevoren even te laten weten dat je eraan komt. Trek er wel een paar uur voor uit want de gehele winkel staat vol met kaarsen. Alle wanden zijn bedekt met prachtige geurkaarsen, waxmelts en woondecoratie. Mijn kortste bezoek duurde 3 uur geloof ik haha! Annemarie, de eigenaresse, biedt altijd een kop koffie en kan je adviseren in geuren.

Natuurlijk kun je ook online bestellen. Ze heeft namelijk ook een enorme webshop.

-Wat is jouw favoriete geur(web)winkel?-

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kadoshop de Duizendpoot shoplog #2
Author Rating
5