Ik ben gek op koffie, en dan het liefst die pikzwarte. Espresso, hmm. Of juist die latté macchiato met karamelsiroop. Ik kwijl alleen al bij de gedachte.
Daarom heb ik mij altijd verheugd op een heerlijke koffiegeur van een kaars of waxmelt maar altijd was het te zoet, of bitter, gewoon net niet.
Tótdat ik op bezoek ging bij Kadoshop de Duizendpoot.

Wake up the senses with the exhilarating scent of freshly ground coffee beans roasted with pecans and Tonka bean.

Weet je nooit wat je nou met al je geld moet doen?
Dan kan ik je zeker aanraden een bezoekje te brengen bij Annemarie. Ze heeft werkelijk een prachtige winkel, vol met heerlijke kaarsen, waxmelts en huisdecoratie. Ik heb staan piepen, giechelen, hinniken, zuchten, ik wist me geen houding meer te geven en Annemarie gaf aan die reactie gewend te zijn, haha!

Een ontzettend lieve vrouw die gezellig met je mee snuffelt. Het leuke is dat zij ook zo gek is op lekkere geuren en ze wordt er heel enthousiast van. We kregen een kop koffie en hebben heerlijk staan kletsen en ruiken.

Ik stak mijn neus in deze pot, wow! Wat ruikt deze sterk!
En niet dat zoete, nee, echt de zware geur van mokka. Heerlijk! Ik klemde de pot tegen me aan en besloot een medium jar mee naar huis te nemen.

Village Candle heeft wel wat weg van Yankee Candle, de potten zijn vrijwel gelijk.
Echter heeft deze kaars twee lonten. Ideaal, want zo zal de kaars snel poolen (de toplaag was gelijkmatig smelten) zodat je langer met je kaars zal doen. Binnen een uur had ik al een mooie pool.
De throw (geurverspreiding) is heel goed, zo goed dat ik de koffie nog op de gang ruik. Doordat er geen zoetigheid in deze geur is verwerkt is deze geur heel puur en werkelijk alsof er een zak koffiebonen in je kamer staat te walmen.

Wil je ook eens een bezoekje brengen aan De Duizendpoot? Leuk, zeker doen!
Maar laat wel even aan Annemarie weten wanneer je wilt komen, dit gezien ze (nog) niet officieel open en altijd aanwezig is.
Kijk voor contactgegevens op haar website.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kadoshop de Duizendpoot
Author Rating
5