Kadoshop de Duizendpoot zit in Wijk en Aalburg en heeft een zeer ruim assortiment in geurkaarsen, waxmelts en woondecoratie. Je kunt ook alles online bestellen en laten verzenden.

Ik ging eerder al eens langs en vond toen al dat er ontzettend veel merken en soorten te vinden waren. Hoe ik dat ervaren heb kun je HIER teruglezen.

Wat had Annemarie nu alweer veel! Er waren nieuwe merken als Sweet Mam’selle en Candleberry.
Ik nam van Candleberry de geur Crushed Honeydew mee, een zoete en frisse meloengeur. Daar ben ik gek op! De waxblokken van Candleberry zijn enorm groot en bestaan uit 8 blokjes. Deze staan nog niet op de website maar zullen binnenkort wel online komen. Wat de prijs precies wordt durf ik niet te zeggen. Ik ben heel benieuwd hoe deze het op de brander gaat doen.

Sweet Mam’selle is zoet, zoeter, zoetst! Ik nam een tart Peach Bellini mee en een schattige cupcake Berry Fluff Cupcake. Peach Bellini geurt ontzettend sterk en is zeer herkenbaar perzik. Ook daar houd ik van dus ik ben heel benieuwd. Deze tart kost normaal € 6,25. Best prijzig gezien ze ongeveer net zo groot zijn als die van Yankee Candle. Berry Fluff Cupcake is bizar zoet! Deze geurt minder sterk dan de Peach Bellini en is echt plakkerig zoet. Dit schattige cupcakeje kost normaal € 5,95.

Omdat mijn vriend laatste tijd nogal last heeft van zijn luchtwegen en de arts noemde dat dit aan waxmelts kan liggen, wil ik minderen in mijn waxmeltvoorraad en meer naar de kaarsen toe. Vandaar dat ik nogal toegeslagen heb, hihi.

De eerste jar die ik pakte was de Goose Creek Black Leather die ik laatst al in een review beschreven heb. Ik vind het label, de kleur van de was en natuurlijk de geur zó chique. Ik ben er echt heel blij mee.
Verder wilde ik graag een zomerse kaars dus heb ik mijn neus in heel wat potten gestoken. Ik twijfelde enorm tussen de Meadow Showers van Goose Creek of de Line Dried Cotton van Yankee Candle. Ik heb ze lekker allebei meegenomen 🙂

Meadow Showers is wel wat te vergelijken met Aloë Water van Yankee Candle. Al is Meadow Showers wel veel sterker qua geur en ruik ik er iets meer meloen in. Ook nam ik een mason jar van Goose Creek mee in de geur Beach House. Die ruikt naar het strand en lychee, al wordt die geur niet beschreven door Goose Creek, ik ruik het echt.

En tot slot nog een tart Vanilla van Yankee Candle en een pakje Cool Spring Breeze van Goose Creek.
Cool Spring Breeze is heerlijk fris en groen. Vanilla is dan juist weer zacht en zoet, een heel fijne geur die volgens mij iedereen wel kan waarderen.

Ik ben heel blij met mijn aankopen en zal er uiteraard goed van genieten en misschien wel een review geven.
Waar ben jij benieuwd naar?

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kadoshop de Duizendpoot
Author Rating
5