Zo, welkom terug!
Helaas heb ik een aantal dagen op bed doorgebracht omdat de griep ook mij gevonden had. Een dikke verkoudheid erbij en helaas, dan kun je geen geuren meer besnuffelen en al helemaal niet beoordelen.

Gelukkig vond ik afgelopen weekend mijn reuk terug en ben ik weer aan het branden geslagen. Normaal doe ik elke week een grabbelgeur, maar omdat ik nu zo lang niet had kunnen branden heb ik die even verschoven. Geen zorgen, ook die komt er weer aan!

Heart & Home is een merk dat mij niet zo trekt. Ik vind de verpakkingen niet mooi en de namen van de geuren doen me ook niet veel. Als een geur een mooi label heeft en ook nog eens een liefst wat mysterieuze naam, vind ik het al een heel stuk interessanter. Heart & Home is lekker Hollandsch en recht door zee: zoete zwarte kersen. Nou, dat is precies wat je krijgt.

De waxmelts zijn redelijk groot en wegen 27 gram. Om te vergelijken: een Yankee Candle tart weegt 22 gram.
De melts zijn handig verpakt in een plastic doosje dat gemakkelijk te sluiten en weer te openen valt. Toch wel gemakkelijk gezien de melt zo groot is dat je het niet in één keer hoeft te gebruiken.

Heart and Home zoete zwarte kersen

Ik gebruikte slechts een kwart van de tart op een brander met theelichtje.
Deze geur is een ware kersengeur. Heel zoet, echt heel zoet! Ik vond het neigen naar té zoet. Dat is voor mij heel wat 🙂
De geurafgifte is sterk, ik brandde deze geur in de hal maar het kwam door de deur heen en was zelfs in de woonkamer te ruiken.

Deze zal ik misschien lekkerder vinden in de zomer. Black Cherry van Yankee Candle vind ik een vrij warme en zware geur die je ook in de winter goed kunt branden, maar Zoete Zwarte Kersen van Heart & Home is vooral zoet, zoeter, zoetst en een tikkeltje frisser.

Heart & Home Zoete Zwarte Kersen waxmelt

Heart & Home is verkrijgbaar bij Kadoshop de Duizendpoot voor € 1,89 per stuk.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Heart & Home Zoete Zwarte Kersen
Author Rating
4