Heart & Home Oosterse Belofte wordt als volgt beschreven:

De heerlijke geur van Agarhout met een rijkdom aan kruidige, Oosterse specerijen creëert de betoverende geur van 1001 nacht.

Wat een lekkere geur <3
Droog vind ik er niet zoveel aan maar eenmaal op de brander is dit een heerlijke, warme houtgeur en echt wel bijzonder. Ik heb nog nooit een waxmelt gehad die zo goed naar hout ruikt. Zelfs mijn vriend vindt deze geur lekker. Hij omschreef het als een houtzagerij en já dat was ‘m!

Oosterse Belofte ruikt namelijk gewoon naar warm hout, net als een houtzagerij. De kruiden zijn vooral licht op de achtergrond aanwezig en mengt fijn met het hout.

Ik zou hier opzich wel een kaars van willen hebben, als het van elk ander merk dan Heart & Home was geweest want ik vind de potten zó vreselijk lelijk. Ze hebben een deksel met prints erop en het label staat vol met lelijke tekst in een soort gepimpte blokletters. Ik haal dus lekker nog een aantal melts van deze geur en houd het daarbij.

Een waxmelt van Heart & Home zit in een handig hersluitbaar doosje waardoor je eenvoudig stukjes af kunt breken. Dat kan gemakkelijk want één melt weegt 27 gram. Ter vergelijking: een Yankee Candle tart weegt 22 gram en is gemakkelijk in drieën te delen. Waar je Heart & Home kunt kopen kun je HIER opzoeken.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Heart & Home Oosterse Belofte
Author Rating
5