Heart & Home Caramel Cupcake wordt als volgt beschreven:

Aromas of buttery vanilla cupcake drizzled with warm, sweet butterscotch are captured in this delectable delight for your senses.

Oeh butterscotch!
Ik ben een echte snoepkont, zet een muffin voor mijn neus en mijn aandacht zal geen seconde naar iets anders uitgaan. Ik moet het. Vooral karamel vind ik goddelijk. Dus een waxmelt die naar cake, vanille, boter en butterscotch ruikt én zo’n plaatje op de verpakking heeft moet aangeschaft worden.

Een melt van Heart & Home weegt 27 gram. Dat is vrij groot. Ik gebruikte dus maar de helft in een redelijk hoge brander met theelichtje die op de gang mocht gaan walmen.

Helaas had Caramel Cupcake niet een al te beste start. Bah, de gang rook naar iets dat heel erg stond te verbranden met een beetje zoet erdoorheen. Ik heb getwijfeld het theelichtje uit te blazen maar nog even doorgebeten. Na ruim een uur begon het eindelijk naar karamel te ruiken. Vrij sterk ook en het rook echt naar verbrande suiker/karamel. Ik vond er niets romigs of boterig aan. Wel rook ik de vanille erdoorheen maar dit was echt een zware bakvanille. Gelukkig rook ik geen cake.

Ik hoopte op een plakkerige, zoete geur van karamel, vanille en boter. Maar helaas.
Overigens ging ik na 4,5 uur al wax ruiken wat ik redelijk snel vind. Al met al ben ik dus niet zo tevreden over Caramel Cupcake van Heart & Home.

Je kunt Heart & Home waxmelts voor € 1,89 bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Heart & Home Caramel Cupcake
Author Rating
2