Van Relaxing Day van HappyMelts kan ik helaas geen geurbeschrijving vinden. Ik kocht deze prachtige waxmelt van iemand via een Facebook-groep waar je “tweedehands” kaarsen en melts over kunt kopen. Ik had nog nooit kennis gemaakt met dit merk dus toen er een klein pakketje aangeboden werd heb ik niet lang getwijfeld en besloot het over te nemen. Van dit merk heb ik nu een aantal melts. Het wordt handgemaakt in Duitsland en verkocht via de website. Echter staat er nu niets op dus ik gok dat ze met restocks werkt.

De melts zijn heel groot! Ik gok dat een waxmelt wel 30 tot 40 gram weegt. Ik plaatste een halfje in een hoge brander van Yankee Candle. Een brander is hoog als er ruim 12 cm tussen de vlam en je schaaltje zit. Bij de Yankee branders haal je dat ruim. Serieus waar, een waxmelt binnen een half uur uitzetten omdat ik geen lucht meer krijg is me nog nooit overkomen. Wat is deze geur sterk! Tjee. Ik had de brander nog wel in de badkamer gezet. Wij wonen op 1 etage dus zodra onze deur naar de hal openstaat ruik je het vanuit de badkamer tot in de woonkamer. Deze dus ook. Maar zelfs in de woonkamer was het een geurexplosie en zelfs zo erg dat ik echt weer even op adem moest komen nadat ik het lichtje had uitgeblazen.

Een dag later heb ik het nog eens geprobeerd en langer volgehouden maar na twee uur was er nog geen geur afgenomen. MEGA sterk! Relaxing Day opent met een geur als Nivea douchegel. Een cremige, lichtbloemige geur met een poederige noot erin. Ergens licht achterin ruik ik lavendel en ook iets dat op sandelhout lijkt al vind ik het een heel zepige variant. Dit is niet mijn geur. Het doet me teveel denken aan een goedkoop blok zeep.

Wel ben ik heel benieuwd geworden naar de rest van mijn melts van HappyMelts. Ik heb ook een Blue Sugar variant, die mag wel lekker sterk zijn hoor šŸ˜€

Tip: kijk echt eens op die Facebook-groep! Je hebt er heel vaak koopjes tussen zitten.

Summary
Review Date
Reviewed Item
HappyMelts Relaxing Day
Author Rating
3