Yankee Candle Waikiki Melon wordt als volgt beschreven:

Aloha! Wake up to the sunny, sweet glow of exotic, juicy melons with a touch of sweet orange oil.

Ik had van deze geur nog een halfje en een hele tart. Ik grabbelde het halfje, dat lag helemaal onderop omdat ik deze geur al zo lang niet gebrand heb. Lekker, meloengeuren zijn zeker favoriet bij mij. Zoet, sappig, lief, fruitig en zomers. Ik word er vaak heel vrolijk van. Toch is Waikiki Melon geen favoriet.

Wellicht is het de sinaasappelolie maar ik ruik iets wat ik niet zo lekker vind in deze geur. Het is bijna kruidig. Wat het nou is kan ik niet exact benoemen. De geur is in elk geval niet als zoete meloen, het is zelfs een wat scherpe geur vind ik. Je haalt er wel duidelijk fruit uit, maar ik kan het geen herkenbare meloengeur noemen. Sinaasappel herken ik ook niet direct. Voor mij is dit geen geslaagde geur en zal ik het ook niet opnieuw kopen.

Overigens is deze geur nu ook “retired”. Oftewel, Yankee Candle maakt het niet meer. Je kunt het echter bij sommige winkels nog wel vinden.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Yankee Candle Waikiki Melon
Author Rating
3