Ik heb gegrabbeld in mijn bak met zoete geuren en dat kán gewoon niet mis gaan. Vanilla Macaron van Pure Soap is werkelijk een snoepje.

Deze rubriek vind ik extra leuk want zo brand ik eens geuren die ik al een tijdje heb laten liggen. En waarom eigenlijk?
Oké, ik weet het antwoord. Ik heb veel te veel. Ik was deze geur bijna vergeten. Maar oh, deze is echt jummie!

Macarons met vanille en karamel. Luchtig, zoet en romig. Een ontzettend lekkere geur!

Dit tablet zit nog in een oude verpakking van Pure Soap. Inmiddels heeft ze verpakkingen die veel beter sluiten en wat gemakkelijker op te bergen zijn.
Ik brandde Vanilla Macaron op de elektrische brander van Action. De geur is dan wat minder sterk maar dat vind ik soms wel prettig.

Je ruikt de romige vanille en er zit een vleugje karamel door. Het ruikt gewoon bijna alsof je een nog warme macaron voor je neus houdt. Zó lekker!
Dit is echt een verwengeur voor mij. En omdat het niet zo ontzettend sterk is maar precies goed, vond ik het ook uitstekend om lekker aan te laten staan tijdens een gezellig kletspraatje met visite. Zeldzaam, want meestal krijg ik namelijk direct commentaar van mijn vriend die het niet zo eens is met mijn hobby/verzamelwoede.

Als je van zoetigheid houdt is dit echt een lekker geurtje, maar dan moet je wel de zachtere vanillegeuren kunnen waarderen.

Pure Soap verkoopt deze geur helaas niet meer, maar soms willen geuren nog wel eens terug komen, dus ik zou het gewoon eens in de gaten houden.
Je kunt cups van € 1,00 per stuk bestellen of een tablet met zes blokjes voor € 3,50.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pure Soap Vanilla Macaron
Author Rating
5