Goose Creek Winter Cabin wordt als volgt omschreven:

Woody amber, donkere ceder en lichte rokerige tonen mengen mooi voor een koele winter geur.

Toen ik deze binnenkreeg en voor het eerst aan de koude pot snuffelde wist ik nog niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Het rook behoorlijk naar amber en hout. Het ruikt naar natte bladeren en iets parfumachtigs erdoorheen. Die amber komt niet heel goed tot haar recht vind ik. Niet koud tenminste want toen ik de kaars in de fik stak piepte ik wel anders.

Wauw. Gewoon wauw. Dit is naar mijn mening werkelijk de meest perfecte boshutgeur die er op dit moment verkrijgbaar is. Ik ruik de amber die precies als knusse en toch ook natuurlijke geur continu door de lucht zweeft en dat natte hout. En dan die rokerige ondertoon. Het rokerige is maar licht aanwezig waardoor de geur wat koeler en natuurlijker blijft. Een rokerige kaars kan snel verstikken vind ik, die ben ik na twee uur zat. Dit is werkelijk een perfecte mix. De woody amber voert duidelijk de boventoon.

Bovendien geurt de kaars sterk. Ik ruik de geur door het gehele huis. Omdat het zo’n fijne en toch wat huiselijke wintergeur is vond Jonathan het helemaal niet nodig te klagen. Hij rook de kaars ook heel goed maar hij vond deze eigenlijk wel lekker zei hij. HA! Nananana.┬á

Deze pot bevat 20oz wax wat goed is voor 90 tot 110 branduren. De kaars poolt als een malle. Een uurtje branden is goed voor een pool van wel een centimeter dik. Dit komt vooral door de twee lonten in de pot. De wax smelt dan sneller, ook aan de randen. Op deze jar zit een etiket met een prachtige tekening van een besneeuwd boshuisje en drie paarden. Een perfect plaatje wat mij betreft. Op de glazen pot zit een metalen deksel dat goed sluit.

Omdat dit een limited edition is komt deze geur maar eenmalig. Ik moet dus een backup ­čśÇ De jar kost 28,95 en is nu bij sommige webwinkels in de opruiming. Zoals bij Kadoshop de Duizendpoot en Cozy Favorites.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Winter Cabin
Author Rating
5