Goose Creek Watermelon Patch wordt als volgt omschreven:

Take a walk through the watermelon patch. Thump once or twice, be sure to pick a good one. Enjoy notes of green grass, fresh melon and water flower.

Wat een heerlijk weer is het buiten! Ik hoop dat je er volop van kunt genieten of misschien maar een beetje maar dat is altijd beter dan niets. Ik heb afgelopen zondag heerlijk in het hoge gras gelegen tussen alle insecten in een bos. Twee van mijn honden sprongen door het hoge gras om sprinkhanen te vangen en af en toe kreeg ik een natte neus in mijn gezicht geduwd. Het gras kietelde tussen mijn tenen en prikte wat in mijn armen, mensen liepen voorbij en vroegen zich zeer waarschijnlijk af wat dat spierwitte ding in het gras toch was. IK! šŸ˜€

Nuja, het was mooi weer dus. ƍs mooi weer. En als het mooi weer is moet je buiten zijn. Eenmaal thuis vond een van onze buren het een heel goed idee om zelf zijn oorbeschermers op te zetten en te gaan zagen in de tuin. Met een of ander groot ding dat een Ć©norm kabaal maakt. Ik keek geĆÆrriteerd zijn kant op maar no way dat hij mij kon zien natuurlijk. Ondanks de reflectie van mijn witte lichaam in de zon. Daarna heb ik me gefocust op mijn ademhaling: rustig, kalm, adem in, adem uit. Ik stond op, vloekte hardop en ben stampend alle ramen en deuren dicht gaan smijten. Het geluid was echt niet te harden.

Briesend zat ik op de bank. Mijn vriend sloop inmiddels het huis uit. Ik stampte naar mijn geurkamertje en rukte een bak uit de kast: fruit. “Dan vier ik binnen wel de zomer! Watermelon Patch, doe je best of ik doe je wat”.

Kalm. Ik ben kalm.
De zoete en waterige geur van de watermeloen begon zich al gauw te verspreiden in onze woonkamer. Er zit een waterige en frisse noot in die de meloen minder snoepzoet maakt dan andere meloengeuren. De sterkte is perfect, niet als de meeste Goose Creek fruitgeuren, waardoor ik alsnog zin had in een Radler met een fruitsmaakje en niet misselijk werd omdat ik continue de geur inadem.

Watermelon Patch is nou echt een vriendelijke en zomerse fruitgeur en ik denk dat vrijwel iedereen deze wel kan waarderen. Het is niet direct een heel zoete geur maar juist heel fris. Deze ga ik zeker vaker branden deze zomer.

Goose Creek Watermelon Patch is bij Cozy Favorites, Alice & Jo en Kadoshop de Duizendpoot te koop. Je kunt ook een los blokje bestellen voor slechts ā‚¬ 0,99 zodat je het eerst kunt proberen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Watermelon Patch
Author Rating
5