Goose Creek Soothing Coconut wordt als volgt beschreven:

The milky sweet aroma of an island true coconut. Bust it open and have a soothing sip. Orange, pineapple, coconut, musk, and vanilla.

Droog vind ik Soothing Coconut helemaal niet zo naar kokosnoot ruiken maar naar sinaasappel.

Ik houd erg van kokosgeuren. Zo ben ik helemaal weg van de tropische MonoĆÆ de Tahiti van Yves Rocher en ga ik nergens naar toe zonder mijn Coconut Passion body mist van Victoria’s Secret. Lekker zoet en tropisch šŸ™‚

Zoals altijd gaat een Goose Creek blokje bij mij op de elektrische brander.
Het allereerste wat ik ruik is ananas. Ananas vind ik lekker, om te eten. Maar het zoetzure fruit draagt ook een wat muffe geur en dat vind ik echt niet te harden in combinatie met de kokos in deze melt. Want deze kan namelijk ook een vrij muffe geur hebben als het niet juist gecombineerd wordt.

Ik ben bijvoorbeeld helemaal weg van Coconut Wood van Kringle, een frisse kokosgeur die toch zoet en zacht is. Soothing Coconut doet me fronsen en geeft me hoofdpijn. Sterker nog, ik was buiten geweest en toen ik terug naar mijn huis liep rook ik deze geur al toen ik de straat in kwam. Zo sterk was het.

Soothing Coconut van Goose Creek is voor mij geen zomerse, vrolijke geur. Het is een muffe geur met zure ananas erdoor.
Als je van ananas houdt zul je het wellicht kunnen waarderen maar voor mij is de combinatie echt geheel mislukt.

Toch krijgt deze drie sterren, de geursterkte is meer dan goed, en de beschrijving klopt bij de geur.

Je kunt een los blokje voor ā‚¬ 0,99 bestellen of een heel pakje van zes blokjes voor ā‚¬ 5,95.
Verkrijgbaar bij Alice & Jo, Cozy Favorites of bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Soothing Coconut
Author Rating
3