Goose Creek Pure Cane Sugar wordt als volgt beschreven:

Fresh sugar cane blends harmoniously with notes of lemon and pink pomelo. The blend is gently infused with fresh strawberry, wild rose and red raspberry.

Wanhopig was ik.
Een uitlopende geur van Goose Creek en ik had nog een pakje melts kunnen bemachtigen. Ik had geen idee hoe het rook dus ik was razend benieuwd. Toen ik eenmaal een blokje had gebrand wist ik dat ik van deze geur nog veel meer wilde maar helaas. Wáár!? En toen vond ik een grote pot vol Pure Cane Sugar 😀

Pak een suikerklontje en ruik er eens aan. Wat ruik je? Zou je dat kunnen beschrijven?
Het ruikt best apart hè? Zoet maar niet zoet als de meeste snoepgeuren. Zo ruikt de wax van Pure Cane Sugar ook. Nu ik de geurnoten zie kan ik me dat bijna niet voorstellen. De pomelo érgens wel maar die moet wel heel erg licht zijn want ik vind die geur normaal gesproken echt heel erg vies. Er zit een wat fris zoetzure geur in Pure Cane Sugar en ik vermoed dat het een perfecte mix is van de geurnoten die hierboven genoemd worden want ik kan er geen enkele op zichzelf uit halen.

Goose Creek Pure Cane Sugar kaars

Pure Cane Sugar van Goose Creek is opnieuw een pareltje met een perfecte geurenmix. Op de elektrische brander kun je wel 10 uur lang doen met een blokje. De geur is vrij sterk. Heerlijk om ’s zomers te branden maar ook in de winter vind ik het aangenaam. Omdat dit geen uitgesproken mierzoete geur is denk ik dat veel mensen het best kunnen waarderen. Ook als je normaal niet van de snoepzoete geurtjes bent. Het is namelijk ook een beetje fris.

Helaas is het dus vrijwel overal uitverkocht. Maar mócht je hem wel eens tegen komen: proberen!

Ik kocht mijn wax bij I love Candles en de jar bij Duftus.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Pure Cane Sugar
Author Rating
5