Goose Creek Peanut Butter Sugar wordt als volgt beschreven:

Fresh apple, candied tangerine and lemon zest blend into notes of whipped vanilla, pure sugar cane and creamy peanut butter to create this rich, delectable treat.

Appel, citroen, vanille en pindakaas in één geur? Mijn eerste reactie? Getverdemme!
Echter moet ik op een of andere manier altijd rare dingen uitproberen. Weet je, anders slaap ik slechter. Ik moest en zou deze geur ruiken. Gelukkig kun je bij Kadoshop De Duizendpoot losse blokjes wax van Goose Creek bestellen voor slechts € 0,99. Als je een heel doosje van Goose Creek wax wilt kopen, betaal je € 5,99 voor zes blokjes.
Tot ik zag dat er nog maar één heel doosje op voorraad was. Dus hop, gok gewaagd, en gewoon besteld.

Ben jij een zoetekauw? Dan móet je deze wel hebben want het is góddelijk! De geur is zacht, romig zoet en weer zo heerlijk complex zoals ik gewend ben van Goose Creek. Je bespeurt elke keer weer een nieuwe geur als je je neus erin steekt.

Ik kan de appel moeilijk ontdekken, net als die pindakaas. Al kun je het romige zeker herkennen, de vanille is er ook duidelijk en er zit ook een licht friszoete geur in, dus dat zal het fruit wel zijn.

De was van Goose Creek is zo zacht dat je dit het beste op een elektrische brander kunt smelten. Anders wordt de was te heet en is de geurolie zo vervlogen. Het fijne van Goose Creek was is dat er tijdens het branden elke keer weer een andere noot voorbij komt. Omdat de elektrische brander zo geleidelijk verwarmt, ruik je dat daarop nog het allerbeste.

En nadat ik het laatste doosje heb gekocht, heeft de shop de voorraad gewoon weer aangevuld: Bestel hier!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Peanut Butter Sugar
Author Rating
5