Goose Creek Peanut Butter & Jelly wordt als volgt beschreven:

Reminiscent of our favorite childhood afternoons, the nostalgic scent of creamy peanut butter is complimented by the sugary aroma of sweet concord jelly for a scent that will appeal to the big kid in all of us.

Jakkes! Píndakaas in een waxmelt?! Waarom zou je pindakaas in huis willen ruiken?
Hé maar psssst… Lees deze review eens van een eerdere pindakaasgeur van Goose Creek. Met die geur in mijn achterhoofd heb ik vol vertrouwen een volledig pakje Peanut Butter & Jelly besteld.

Ik heb nog nooit een boterham met pindakaas en jam gegeten. Wel met hagelslag, sambal of met marshmallow fluff. Lékker! Ik ben niet zo dol op jam. Ik ben echt wel een snoepkont maar wil ik zoveel suikers verorberen moet de smaak het dat echt wel waard maken. Nah. Dan sla ik jam over. Heb jij wel eens een boterham met pindakaas en jam gegeten? Ja? Hoe ruikt dat dan?

Niet als deze geur van Goose Creek denk ik. Deze geur is namelijk helemaal niet zo pinda als je zou denken. Ik vind dit een mix van Peanut Butter Sugar en Strawberry Jam, ook van Goose Creek en nu ik dit typ denk ik hèhè logisch. Het ruikt naar warme en heel zoete aardbei, gemengd met een romige vanillegeur met veel suiker en een lichte notengeur erin. Nog steeds geen pinda te bekennen, vooral veel suiker en zoetigheid. Lekker!

Ik vind de geur droog geen feestje maar eenmaal brandend ben ik gelijk fan. Ik brand één blokje in mijn elektrische Action brander en de eerste paar uur heb ik een enorm sterke geur in de kamer. Zo sterk dat ik af en toe wel even dacht de brander uit te zetten. Maar nee, ik was een dag vrij en kon nu dus zonder klagende Jonathan (die alles dat niet eetbaar is en geurt haat) geur in huis verspreiden dus ik zou er van genieten. In totaal heeft dit blokje wel 11 uur gewalmd en nog steeds bleef het geur afgeven. Ook deze melts zijn gemaakt van de nieuwe, hardere was zoals ik in mijn eerdere review al beschreef.

Peanut Butter & Jelly is dus behoorlijk sterk. De throw (geurafgifte) geef ik een dikke 10. De geur is ook nog eens heerlijk voor zoetekauwen en ook zeker geschikt als je van zoete fruitgeuren houdt. Ik vind het een perfecte geur voor deze periode waarin we af en toe een prachtige winterzon cadeau krijgen en we langzaamaan al steeds vrolijker worden omdat we richting het voorjaar gaan. Yes!

Goose Creek krijgt me al failliet want oeh, ik vind deze zo lekker dat ook deze in een large jar in de kast staat te pronken met zijn prachtige paarse was.

Proberen? Je kunt bij Kadoshop de Duizendpoot een los blokje bestellen voor € 1,25.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Peanut Butter & Jelly
Author Rating
5