Goose Creek Day in the Sun wordt geleverd in een handig maar ook prachtig doosje met zes blokjes. Eens zien of deze geur net zo zomers ruikt als het label je doet denken.

Enjoy the sunshine with this fruity floral fragrance blending sparkling bergamot, lemon zest, petitgrain and neroli with orange blossom, tuberose and Tahitian tiare. Coconut and musk add warmth and a sense of calm.

Deze geur is op en top zomer.
Ik vind deze heel erg ruiken naar een luxe zonnebrandcrème. De kokos herken ik wel, de muskus ook, maar het is niet overheersend aanwezig. Misschien is de kokos wel wat het naar een zonnebrandcrème laat ruiken. Meestal hebben die crèmes wel een kokosgeurtje. De musk en de bloemen overheersen. Ik wist voordat ik deze geur ging branden niet dat er Tahitian tiare bloemen in deze geur verwerkt zijn, maar nu ik dit lees snap ik wel waarom ik de wat parfumachtige bloemengeur wel kan waarderen. Die zachte, lichtzoete tiare geur vind ik áltijd heerlijk.

Day in the Sun gaat in de doos totdat het buiten warmer wordt. Ik kon ‘m nu niet zo waarderen.
Deze zou heerlijk zijn als je in je losse zomerjurkje thuis komt na een dag aan het strand en met een koud biertje onderuit gaat hangen. Of juist als je al het zand dat je meegenomen hebt even besluit te laten verdwijnen door de grote schoonmaak te gaan houden. Echt zomers dus!

Je kunt deze geur bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot of bij Alice & Jo.

Tip: je kunt deze melts ook per blokje bestellen zodat je eerst kunt proberen of je het wat vindt, voordat je aan een heel pakje vast zit.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Day in the Sun
Author Rating
3