Goose Creek Crunchy Leaves wordt als volgt beschreven:

Enjoy notes of black currant, Fuji apple, and tangerine, enriched with a warm heart of cinnamon stick, clove bud, and plum puree. Cedarwood, oak bark, amber, convey a cozy finish.

Zal ik wat verklappen? Eigenlijk mag ik dat nog niet want als blogger moet je bestellingen posten enzo.
Ik heb een Scentsy brander gekocht! En ik ben er zó blij mee. Wat Scentsy inhoudt zal ik allemaal uit gaan leggen in mijn Scentsy post, komt eraan, komt eraan. Die brander moest ik natuurlijk gaan testen en gezien het herfstweer ons maar niet met rust kan laten vond ik het wel tijd voor een blokje Crunchy Leaves.

Ik heb deze geur vaker gebrand. Sterker nog, ik heb er ook een kaars van gekocht, namelijk de Antique jar. Ken je die? Mijn aller-allermooiste kaars die ik koester en dus nog nooit gebrand heb:

Goose Creek Antique Crunchy Leaves

Hij is zilver! Grappig is dat de wax wit is terwijl die van de melts een prachtige, warme terra kleur heeft.

Crunchy Leaves is één van Goose Creeks’ beste geuren. Het is opnieuw zo’n heerlijk complexe mix waarmee Goose Creek voor mij vrijwel altijd punten scoort. Veel herfst- en wintergeuren zijn voornamelijk kruidig en bevatten kaneel, iets dat mij tegen kan staan. In deze geur is het echter nauwelijks te herkennen, sterker nog: ik ruik eigenlijk geen kaneel?

Crunchy Leaves opent met een warme geur. Het lijkt wat op de geur van een natte houtstapel. Doordat het hout vochtig is en op elkaar ligt wordt het wat warm en dat brengt een bepaalde geur met zich mee. Deze geur mengt met die van warme appels en een héél lichte kruidnagelnoot plus die heerlijke, onmisbare amber. Het is werkelijk waar de ultieme geur bij guur weer. Fruitig maar niet té, houtig maar niet té en kruidig maar niet té. De perfecte mix van alle bevattende geurnoten. Well done Goose Creek Candle!

De geursterkte is als altijd enorm goed. De geur is overal duidelijk te ruiken en blijft urenlang aanwezig. Met een blokje van Goose Creek doe je meestal zomaar 12 uur voordat de sterkte afneemt. Ik denk dat Goose Creek qua geursterkte echt leidend is in de waxmeltwereld. Wel een kleine tip: brand Goose Creek op een elektrische brander en ze gaan extra lang mee. Bovendien krijg je dan alle geurnoten perfect mee.

Ik heb een extra pakje Crunchy Leaves gekocht zodat ik voorlopig niet meer zonder hoef.
Wil je het ook eens proberen? Dat kan, voor slechts € 0,99 kun je een los blokje kopen bij Alice & Jo of Kadoshop de Duizendpoot. Een pakje met zes blokjes kost € 5,95.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Crunchy Leaves
Author Rating
5