Goose Creek Citrus Lavender wordt als volgt omschreven;

Refreshing lavender with a splash of citrus water. Enjoy notes of lemon, mandarin, lavender, jasmine & sandalwood.

Zondag schoonmaakdag. Wat een drukke week heb ik gehad zeg; gehaast, actief, veel sociale drukte en weinig slaap. Het liefst wilde ik zondag languit op de bank blijven liggen maar door alle drukte was het huishouden op een heel laag pitje komen te staan en moest ik dat afgelopen zondag dus allemaal inhalen. De horror. Regelmatig schoonmaken kost minder moeite dan al het werk inhalen na een paar dagen niets. Brrr.

Terwijl ik bezig was de keuken in elke hoek te poetsen heb ik weer eens Citrus Lavender aangestoken. Dat is eigenlijk een beetje mijn vergeten kaars. Hij staat ook ergens achteraan in mijn kast omdat ik Citrus Lavender nooit zou branden als ik een avondje ga relaxen met een kaars aan. Maar nu, tijdens het poetsen, is dit echt een perfect luchtje. Lekker schoon en fris!

De kaars poolt prachtig zoals je op de foto kunt zien. Het eerste wat ik ruik is een duidelijke, frisse citroengeur. De lavendel is daar precies goed in gemixt en is duidelijk te ruiken. De geur blijft aangenaam en is niet zo hard als sommige schoonmaakmiddelen kunnen zijn. Ik denk dat ik eens op zoek ga naar een luchtverfrisser van deze geur, perfect voor op het toilet. De geur van de kaars is redelijk sterk want vanuit de keuken verspreidt Citrus Lavender zich ook in de woonkamer en zelfs op de hal. De geur is dus sterk aanwezig maar niet hard. Snappie?

Deze geur is er ook in waxmelts. Een doosje met 6 blokjes kost 6,50 en je kunt ook een los blokje proberen bij diverse webshops. Deze kaars heb ik gekocht bij Kadoshop de Duizendpoot. Zo’n grote kaars heeft 120 tot 150 branduren en kost 28,95.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Candle Citrus Lavender
Author Rating
5