Goose Creek Campfire Marshmallow wordt als volgt beschreven:

This fragrance opens with white spices and toasted marshmallows that blend seamlessly into sugar crystals, and creamy peach. Sandalwood and cedarwood are wrapped in fluffy vanilla. Yum!

Oh.
Mijn eerste reactie toen ik voor het eerst aan deze geur snuffelde was niet direct enthousiast. Ik ruik helemaal geen marshmallow maar vooral een heel kruidige cederhout geur.
Maar!

Wauw. Yum inderdaad. Campfire Marshmallow is weer zo’n juweeltje van Goose Creek. Want op de elektrische brander ontpopt dat blokje zich tot iets heerlijks! Ik ruik cederhout, suiker en vanille. De balans is werkelijk perfect!
Bovendien lijkt Campfire Marshmallow heel erg op de gewilde geur van Bath & Body Works: Marshmallow Fireside.

Hier moest dus een jar van komen.
Goose Creek jars hebben twee lonten, ideaal want ze poolen al binnen het uur.
Een Goose Creek large jar heeft een inhoud van ongeveer 650 gram en belooft 110 tot 150 branduren. Een Yankee Candle large jar heeft een inhoud van 623 gram en belooft hetzelfde aantal branduren. Het verschil in verbruik is dus, ondanks de twee lonten, minimaal. Echter is een Goose Creek jar 1 euro duurder, ligt eraan waar je het koopt. Kadoshop de Duizendpoot heeft ze bijvoorbeeld voor 27.95 wat ze weer goedkoper maakt dan Yankee Candle.

Goose Creek Campfire Marshmallow large jar

Ik ben meer dan tevreden over de geurverspreiding van deze kaars. Ze zijn (gelukkig) niet zo sterk als de melts, maar dat is ook bijna niet te evenaren natuurlijk. Ik ruik het goed, door de gehele woonkamer en het trok zelfs lekker de keuken en de hal in. Binnen een uur had ik al een mooie pool, daar word ik altijd erg gelukkig van. Geen gedoe met folie, lids of andere tierelantijntjes.

Gewoon aansteken en genieten!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Campfire Marshmallow
Author Rating
5