Goose Creek Boardwalk Stroll wordt als volgt beschreven:

Clean and calming, this fragrance is a breath of fresh air. Sparkling bergamot, crisp apple and citrus tonic are graced with the comfort of amber resin, white woods and warm musk.

Overdag thuis zijn heeft zo zijn voordelen voor mijn bak vol frisse melts. Die mogen dan eindelijk in een lekker warm schaaltje badderen.
Boardwalk Stroll is er daar één van, een heerlijk zomerse en frisse geur. En ondanks de blauwe kleur van de wax en het label doet deze geur niet aan water denken. Gelukkig.

Goose Creek beschrijft Boardwalk Stroll wat mij betreft al vrij goed: clean and calming.
De geur is ook niet zo sterk als sommige Goose Creek geuren. De kamer wordt niet vol gewalmd met de geur wat het dan ook rustiger maakt. Het is een ideale geur voor een (redelijk) actieve dag in en om het huis. In mijn geval waren de honden in de baggersloot gesprongen en had ik het dus te doen met een enorm gore lucht in huis. Gelukkig is daar de elektrische brander van de Action op de hal! Tadá, melt erin en zie eh.. ruik het verdwijnen!

De melt is goed aanwezig, het ruikt fris. Ik kan zo gauw de beschreven geuren niet herkennen maar na een uurtje begin ik de musk wel te ruiken. Dat is dan ook meteen het enige dat ik herken. Ik kan Boardwalk Stroll ook niet direct een duidelijke beschrijving geven of vergelijken met een bestaande geur. Het is een frisse maar toch zachte geur die niet lijkt op wasverzachter, niet lijkt op watergeuren, niet lijkt op citrus. Tja. Sorry?

Houd je normaal niet van frisse geuren dan is deze wel aan te raden. Wellicht juist omdat er fruitnoten in zitten én musk én amber én white woods. Juist door alles door elkaar te gooien is het een heerlijke geur geworden die zeer waarschijnlijk veel mensen kunnen waarderen.

Sorry lieve lezers, ik zou willen dat ik een stukje in dit artikel zou kunnen plakken zodat je even aan je scherm kunt ruiken wat ik bedoel maar helaas. Met deze beschrijving zullen jullie het moeten doen. Wie weet heb jij deze geur ook geprobeerd of geroken en heb jij een veel betere beschrijving. Ik ben benieuwd dus deel het :)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Boardwalk Stroll
Author Rating
5