Goose Creek Blueberry Limeade wordt als volgt omschreven:

Delight in this refreshing blend with notes of sweet lime, lemon, blueberry and strawberry. White sugar and vanilla sweeten this thirst quenching aroma.

Sinds Vanilla Lime ben ik van limoengeuren gaan houden. Ze zijn lekker pittig, fris, fruitig en ze kunnen heel je huis opfrissen. Vaak is het een sterke geur en als het dan ook nog gecombineerd kan worden met zoet, ben ik om.

Blueberry Limeade is ook ontzettend sterk. Ik wilde deze geur eigenlijk op de hal branden maar het trok zo door de deur heen dat ik in de woonkamer maar niets anders opgezet heb. Je ruikt voornamelijk limoen en citroen, maar wat ik ook duidelijk uit deze geur haal is de Pure Cane Sugar <3 Dit is een suikerklontjesgeur van Goose Creek. En dan natuurlijk de blauwe bessen. Wat ik daarvan ruik is maar weinig, het is een subtiele achtergrondgeur in Blueberry Limeade. Het mengt echt precies goed.

Ik vind deze geur wel wat weg hebben van Charming Colada. De gesuikerde limoen is bij beide geuren duidelijk herkenbaar. Alleen is Blueberry Limeade veel sterker dan Charming Colada en heeft het een wat meer fruitige tint dankzij de blauwe bes. Als je een geur uit huis wil verdrijven, is deze echt meer dan perfect daarvoor. Ik heb zelden zo’n sterke geur van Goose Creek gehad.

Ik bestelde dit doosje bij Alice & Jo voor € 5,95 per 6 blokjes. Je kunt ook 1 blokje bestellen om het eerst te proberen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Blueberry Limeade
Author Rating
4