Goose Creek Black Leather wordt als volgt beschreven:

This alluring fragrance takes hold of your senses featuring top notes of leather and bergamot. Suede, cardamom and moss enrich the heart leading into warming base notes of amber, musk, cedar and sandalwood .

Kíjk nou! Dat pakje! Wat een luxe.
De was is nog zwart ook. Maar wie wil er in Gods naam een waxmelt die naar leer ruikt?!

Nou. Ben je ooit wel eens een nieuwe auto met lederen bekleding ingestapt? Ik maar zelden, maar wat ik wel weet is dat ik het heerlijk vond ruiken. Of dat je een leren jack aan trekt in de winkel, hoe ruikt dat? Best prettig, toch? Ik vind leer heerlijk ruiken, vrij zwaar, mannelijk stoer maar ook vrouwelijk chique.

Eenmaal op de brander smelt de zwarte wax en er komt een heerlijke geur vanaf. Duidelijk herkenbaar als leder, maar er zit ook een wat zachtere geur doorheen. Een geur die het wat minder zwaar en mannelijk maakt. Ja ja, musk! Die is zó op haar plaats in deze geur, heerlijk.

Helaas vind ik wel een nadeel aan deze waxmelts: het is vrij sterk. De geur zou lekker zijn als het inderdaad net zo aanwezig is als de geur van lederen bekleding, of de lederen bank of dat lederen jack dat je direct ruikt als je de kledingkast opent. Maar deze geur kan best “in your face” zijn. Voor een geur als Black Leather vind ik het teveel. Ik brand deze graag, maar vind het het lekkerste als het een uurtje aangestaan heeft en de geur blijft hangen.
Dat doet het gelukkig goed.

Tip: mannen willen deze geur ook nog wel eens waarderen 😉

Je kunt deze geur bestellen per los blokje voor € 0,99 of per pakje met zes blokjes voor € 5,95.
Verkooppunten zijn Kadoshop de Duizendpoot, Cozy Favorites of Alice & Jo.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Black Leather
Author Rating
4