De Goose Creek Beach House mason jar wordt als volgt beschreven:

Unpack your bags and relax with the beautiful scent of sandalwood, coconut milk and light musk.

Ik kocht dit ontzettend schattige en mooie potje tijdens mijn bezoek aan Kadoshop de Duizendpoot. Deze kaars ruikt zó lekker! En ik zou zweren dat ik er lychee in ruik. Zo’n aparte zoet fruitgeur. Beach House is heel fris en als ik van de naam en het label uit ga verwacht ik een oceaangeur, maar dat is helemaal niet zo. Het is een heel zachte zomergeur, echt heel lekker!

Goose Creek Beach House Mason jar

Zodra het potje brandt, verspreidt het niet zoveel geur, dat is natuurlijk ook omdat het een vrij kleine kaars is. Een mason jar bevat ongeveer 285 gram was en heeft één lont. Ik zat al enige tijd stil en rook de geur maar heel lichtjes. Toen ik echter de honden uit had gelaten en na een tijdje weer terug kwam rook ik echt een heerlijke geur in huis. Heerlijk fris, de kokosmelk en de musk was duidelijk te herkennen en dat zoete fruitgeurtje wat ik dus nog steeds niet anders thuis kan brengen dan lychee.
Bovendien poolt deze leuke pot ook prachtig. Vrij snel ook, onderstaande pool kwam al na een uur of 2 branden.

Goose Creek Beach House mason jar

Ik rook de mason jar best wel een tijdje goed nadat ik even buiten was geweest. Maar na weer een uur gewoon in huis bezig te zijn, begon de geur weer af te nemen. Ik denk niet dat dat persé de geur is maar ik denk dat de geur vrij licht is en je neus zich snel adapteert. Daarom vind ik deze kaars beter geschikt om te branden op een kantoor, in een salon of als je bijvoorbeeld bezoek krijgt. Het is geen geur die continue aanwezig is en ik heb best een neus voor lichtere geuren.

Het maakt dus wel je huis wat frisser en vrolijker maar is niet dusdanig opvallend dat je jezelf echt gaat trakteren op een lekker geurtje in huis. Bovendien zijn mason jars nog € 17,95 en ze hebben maar 40 branduren. Je haalt er dus ook geen voordeel mee helaas. Het potje is wel gigantisch leuk! Je kunt mason jars bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot, variërend in prijs van € 14,99 tot € 17,95.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goose Creek Beach House mason jar
Author Rating
3