Kringle Candle heeft weer heel wat najaarsgeuren uitgebracht en ik heb er inmiddels vijf bemachtigd om te kunnen testen. Ik heb de melts nog niet gebrand maar natuurlijk wel besnuffeld en uiteraard volgen er reviews van deze geuren.

Kringle Candle waxmelts koop je per doosje van 4 tot 5 blokjes en kosten 3,45. Elk blokje geeft minstens vier uur lang geur af.

Eerst Kringle Candle Pumpkin Sage.

Kringle Candle Pumpkin Sage

Experience fall flair with the pairing of savory sage and the perfect pumpkin.

Top notes: pumpkin | citrus
Mid notes: sage | vanilla
Base notes: cinnamon | woody

Dit vind ik nou een lekkere kruidige geur. Je ruikt het kruidige van de pompoen, de zachte vanille en het frisse van de salie. Ik houd zelf niet van heel kruidige geuren maar deze heeft wel wat. Het kan wel opgevat worden als een foodgeur dus als je daar niet van houdt zou ik deze laten liggen. Ik kijk er naar uit deze te branden šŸ™‚

Kringle Candle

Als je van wasgeurtjes houdt is Comfy Sweater echt perfect.

kringle-candle-comfy-sweater

Leun achterover in uw favoriete pluizige trui in de vorm van eenĀ heerlijke geur. Deze geurĀ geeft eenĀ aangename warmte en ontspanning.

Comfy Sweater ruikt alsof je de wolwas net uit de machine plukt. De warme, zachte en comfortabele geur van pasgewassen kleding. En dan niet die frisse lucht maar juist zo’n knusse, warme. Deze geur ruikt ook behoorlijk sterk en lijkt heel erg veel op Cozy Cashmere van Village Candle.

Als je wel van kruidige geuren houdt heb ik de perfecte geur voor je: Kitchen Spice.

kringle-candle-kitchen-spice

A blissful blend of spice and everything nice.

Top notes: tobacco | cedar
Mid notes: vetiver | patchouli
Base notes: spices | nutmeg

Niet mijn ding. Blegh. Heeeel veel kaneel! Ik ruik droog geen patchouli of cedar maar voornamelijk kaneel. Toch ga ik deze geur gewoon op die brander mikken want Kringle heeft mij wel vaker verbaasd met de diverse geurnoten.

Nummer vier: Oak & Fig.

kringle-candle-oak-fig

Weā€™ve paired woodsy strength to the amazing milky sweetness of figs for a beautiful balance.

Deze is lekker! Verbazend! Zo droog ruikt het niet heel complex, gewoon een wat zoetere houtgeur. Het is niet zozeer de vijg die ik er uitpik. Het lijkt net Scarlet Rose maar dan droger/houtiger. Deze gaat zich op de brander vast ontpoppen als een geur die ik wil inslaan šŸ˜‰

Last but definitely not least….. padapapaa! Cashmere & Cocoa!

Kringle Candle Cashmere & Cacao

This warm fragrance boasts of sweet citrus, creamy vanilla & musk, maple and sandalwood for a very dreamy soft scent.
Top notes: sandalwood
Mid notes: vanilla | cream
Base notes: maple | musk

Nieuw favorietje hoor! Wie had dat gedacht.. Cocoa… pfff! Niks niet. Gewoon marshmallow. Een heerlijke balans tussen alle noten die verdacht veel op Merry Marshmallow van Yankee Candle lijkt. Hmmm! Ik moet van deze geur echt een kaars!

Ken jij Kringle Candle al? Je kunt dit bestellen bij Kadoshop de Duizendpoot en ze hebben nog veel meer lekkere wintergeuren! Van Cozy Cabin schreef ik eerder een review en die kan ik je ook van harte aanbevelen.

-Welke geur van Kringle lijkt jou het lekkerste?-

Summary
Review Date
Reviewed Item
De Kringle wintergeuren van 2016
Author Rating
5