Country Candle Saffron Sandalwood is een nieuwe geur en ik bestelde deze mee bij Kadoshop de Duizendpoot.

Een verleiding voor de zintuigen! Warme en troostend bergamot topnoten leiden voorzichtig in een rijke saffraan en subliem poederachtige Jasmine hart. Elegant gepolijst met sensuele sandelhout en zoete honingzoete amber.

Wat een heerlijke geur! Dit is er nou echt één die ik vaak ga branden.
Het is een heel luxe geur. Saffraan maakt het kruidig en wat pittig terwijl amber en sandelhout de geur weer verzachten. De saffraan is duidelijk aanwezig en vrij constant ook. Bergamot ruik ik dan weer niet, maar wellicht is het de lichte, frisse toon die de geur ook tevoorschijn tovert op de brander.

Jasmijn is iets wat ik niet zo gauw ontdek, sowieso het bloemige niet. Maar… ik ontdek wel noten in deze geur die ik niet zo snel kan plaatsen. Wellicht dat de normaal zoete jasmijn nu heel anders tevoorschijn komt dankzij de pittige saffraan.

De geur is vrij sterk. Ik had één blokje op mijn elektrische brander, want ik vond de was vrij zacht. Normaal is Country Candle was helemaal niet zo zacht, deze was te vergelijken met Scentsy. Ik heb de geur urenlang in de brander gehad, een uur of zes gok ik zo. En uiteindelijk heb ik de geur eruit gehaald omdat ik de volgende dag zin had in iets anders. Niet omdat de geur vervloog.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?
Country Candle wordt per blokje (€ 0,99) of per tablet (€ 5,95) verkocht bij Kadoshop de Duizendpoot.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Country Candle Saffron Sandalwood
Author Rating
5