Country Candle Honeysuckle & Jasmine wordt als volgt beschreven:

Een helder bloemenboeket. Groene topnoten geven een geweldige eerste indruk en kondigen een parade aan van bloemen vervolgd door koele cyclamen, onstuimige kamperfoelie en pittige lelie.

Daar is mijn liefde voor kamperfoelie weer. En nog wel gecombineerd met jasmijn, mijn andere bloemenliefde. Ik vind Midnight Jasmine van Yankee Candle ook altijd zo’n heerlijke geur. De zoete bloemen met een toch wel vrij sterke en zware geur hebben op mij een heel kalmerend effect en het maakt me vrolijk.

Country Candle heeft ze gecombineerd en ik ben daar ontzettend bij mee. Één waxbar is eigenlijk niet genoeg om te hebben, ik moet meer. Ik brandde deze toch vrij zachte was op een hoge brander en wow wat een geurexplosie! Dit is echt een enorm sterke geur en het vult binnen een half uur al mijn gehele huis. De sterke geur van de kamperfoelie is zeker op de voorgrond, de wat zware en toch zoete geur van jasmijn combineert daarin perfect en nu ik lees dat er lelie in zit snap ik ook wat dan die fris zoete noot erin was. Lelies ruiken zo sterk en die geur doet me zo aan mijn ouderlijk huis denken. Mijn ouders zijn namelijk dól op lelies. Ik mocht er nooit te dicht bij in de buurt komen want ik smeerde mijn kleren onder met het gele stuifmeel.

Een heel sterke geur die ook lang blijft hangen. De was is wel wat lastiger te verwijderen uit de brander als het eenmaal gehard is, daarom kun je deze het beste direct met bakje en al in de vriezer doen of, indien je geen los schaaltje op je brander hebt, de was met wattenbollen of keukenpapier verwijderen. In de elektrische brander zal deze was het ook heel goed doen.

Country Candle is enkel te koop bij Kadoshop de Duizendpoot, ook per los blokje!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Country Candle Honeysuckle & Jasmine
Author Rating
5