Candleberry Pink Sugar wordt als volgt beschreven:

Bring back those sugary sweet memories of childhood with our Pink Sugar candle. Top notes include vanilla and caramel along with bergamot and sicilian orange to add zest. A dash of raspberry and fig leaf add freshness to a candle that will help inject happiness and carefree gaiety into your day.

Ik ben gewoon dol op de geur Pink Sugar, er kan niets mis aan zijn. Deze geur is een dupe van het Pink Sugar parfum van Aquolina. Superzoet en vooral heel meisjesachtig. Voor een zoetekauw als ik is deze geur perfect op elk moment van de dag. Ik denk dat ik het flesje parfum ook maar eens aan ga schaffen.

Dit is mijn eerste Candleberry kaars. Ik heb al eerder eens een review geschreven over de wax, wel in een andere geur en helaas was ik er geen fan van. Ik vind de potten van Candleberry niet heel mooi. Het label ziet er vuil uit, de kleuren vind ik vreselijk lelijk en het zwarte deksel vind ik ook niet chique. Toch wilde ik de kaars een kans geven en bestelde ik deze pot uit Duitsland bij Duftus.

Deze kaars heeft een inhoud van 26 oz (769 gram), kost € 29,95 en heeft één lont. Redelijk vergelijkbaar met de Yankee Candle potten dus. De was voelt wel anders en lijkt zachter. Het doet me denken aan de was die Goose Creek voor haar 3-wicks gebruikt. Het is wat vettiger en zachter dan die van Yankee Candle en de reguliere Goose Creek jars.

De kaars poolt na een uur al en ik ruik de geur al binnen een half uur door de gehele woonkamer. Een heerlijke, ware Pink Sugar geur van suikerspinnen. Deze geur wordt door meerdere merken gevoerd en is binnen elk merk weer een favoriet van mij. Zo heb je Carnival Ride van Bridgewater Candles die er sterk op lijkt. Ze zijn redelijk te vergelijken en ruiken allemaal vooral héél erg zoet.

Ik vind mijn eerste Candleberry een fijne kaars en ben er erg blij mee. Helaas verkleurt de roze kleur wel snel, zelfs in mijn donkere kast is dit gebeurd. De mooie, lichtroze zoete kleur is helaas op een deel verkleurd naar een lichtgrijze kleur. Ik weet niet of ik nog meer Candleberry kaarsen zou willen, ik vind het uiterlijk toch niets voor mij. Wat ik wel zag is dat ze ook Jim Bean kaarsen verkopen en zo eentje zou ik er nou ook nog wel willen proberen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Candleberry Pink Sugar
Author Rating
5