Bridgewater Kiss in the Rain wordt als volgt omschreven:

Een gepassioneerde geur van zwarte bessen, frambozen en aardbeien op een boeket van zachte rozen en viooltjes op een warme basis van vanille, amber en muskus.

Kiss in the Rain is weer zo’n geur die de meeste wel zullen waarderen. Je hoeft niet van fruit of bloemen te houden wil je deze lekker vinden. Voor mij is deze geur een goede mix tussen zoet en fruit. De vanille, amber en muskus is niet duidelijk te herkennen maar maakt de geur niet te hard waardoor deze ook het gehele jaar door lekker is op de brander.

Ik herken eerlijk gezegd totaal geen rozen in Kiss in the Rain. Ik ruik voornamelijk donker fruit en een zoetsappige, zurige noot die mij inderdaad erg aan frambozen doet denken. De musk en amber zijn droog vrijwel niet te ontdekken maar zodra het op de brander ligt haalt het het scherpe randje van de framboos af en wordt de geur niet alleen fruitig maar ook romantisch. Ik vind dit echt een heel vrouwelijke geur.
Voor een kaars vind ik het wat too much, ik vind het wel lekker om af en toe een blokje te branden.

Overigens blijft Kiss in the Rain, net als veel andere geuren van Bridgewater, lang in de ruimte hangen nadat je de brander al uit hebt gedaan. Deze geur brand ik graag op een brander met theelichtje, op de elektrische is het namelijk lóeisterk. En ik krijg de geur maar niet op! Ik heb eens een blokje een hele dag en avond in de brander gehad en nog steeds was de geur er niet af. Na drie waxinelichtjes wil ik toch wel graag wisselen, haha.
Kiss in the Rain is absoluut niet subtiel genoemen, hij is aanwezig en je kunt er niet omheen.
Het is geen favoriet van mij, maar wel één die ik vaker in huis zal halen omdat deze geur altijd wel kan.

Bridgewater wax bars bevatten zes vrij grote blokjes wax. Omdat de geur ook vrijwel altijd duidelijk aanwezig is op de brander zou je de blokjes zelfs nog kunnen halveren waardoor je zelfs twaalf keer kunt branden met één bar.
Ook Bridgewater Kiss in the Rain proberen? Een wax bar kost tussen de € 5,50 en € 6,49 en is verkrijgbaar in veel tuincentra of online bij o.a. de Bridgewater webshop. Voor meer adresjes kun je kijken op mijn pagina Verkrijgbaarheid.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bridgewater Kiss in the Rain
Author Rating
5