Oehhh… verwennerij! Ik ben dol op Lush maar het is zo prijzig en ik vind de winkel altijd zo druk. Wat Maakt Je Mooi is minstens net zo luxe als Lush en vooral net zo lekker! Ik bestelde voor de tweede keer bij Wat Maakt Je Mooi en ik laat je zien wat ik binnenkreeg. Geniet mee!

Fluffy Body Butter Spiced Warm Vanilla

Wat Maakt Je Mooi Fluffy Body Butter

Opgeklopte sheaboter en biologische cocosolie vermengd met soja olie en amandel olie tot een slagroomachtige creme die smelt bij de aanraking van je warme huid.

Zodra ik dit potje opende begon ik al bijna te jubelen. Alleen thuis, doos op schoot, serie aan, geurkaars erbij en heerlijk mijn bestelling uitpakken. De Fluffy Body Butter springt er voor mij echt uit. Ik zou het wel willen proeven! Het ziet eruit als slagroom in een potje, hmmm! Het potje is ook heel licht. Ik bestelde 120 ml waar je slechts 5,50 voor betaalt.

Wat maakt je mooi fluffy body butter

De body butter is luchtig opgeklopt en ruikt ook nog eens heerlijk. Het ruikt naar zachte vanille met een frisse noot van sandelhout en musk.

wat maakt je mooi fluffy body butter

Zodra ik mijn vinger in de butter duw smelt de butter zich om mijn vinger. Ik smeer een kleine laag op mijn hand en direct zie ik de butter in mijn huid trekken. Ik smeer het licht uit en ik zie de olie duidelijk op mijn huid liggen. Heerlijk! Een groot voordeel van deze fluffy body butter is dat je geen plakaat over je huid uit hoeft te smeren en het heel snel intrekt. Normaal moet ik best veel smeren en met mijn gevoelige en droge huid is dat soms zelfs pijnlijk.

wat maakt je mooi fluffy body butter

Je kunt deze fluffy body butter ook in een groter formaat bestellen. Dit potje ga ik zeker weten leeg krijgen en juist in de winter is deze fluffy body butter meer dan welkom! Ik krijg ’s winters snel last van droge plekken, een trekkende en geïrriteerde huid dus smeren is voor mijn huid zeker belangrijk.

Shower Smoothie Warm Spiced Vanilla

Wat Maakt je mooi shower smoothie

Verzorgend je body reinigen met deze zachte shower smoothie, opgeklopte zachte zeep met verzorgende amandel olie en cocos olie.

Ik heb dit nog nooit gezien. Wat ik regelmatig gebruik onder de douche om niet teveel uit te drogen is doucheolie en dan voornamelijk van Rituals. Helaas ben ik daar niet heel tevreden over omdat olie een laag op mijn huid bewaart waardoor ik na het douchen niet direct aan kan kleden en gezien ik niet de snelste ben ’s ochtends kan ik niet nog een half uur in mijn ochtendjas rondgalopperen. Deze Shower Smoothie zou nog wel eens mijn redding kunnen zijn dus ik ben heel benieuwd. Het voelt aan als de body butters die ik ken van bijvoorbeeld The Body Shop. Zo zacht en dik dat ik bijna niet geloof dat dit gewoon zeep is!

wat maakt je mooi shower smoothie

Door Wat Maakt Je Mooi wordt aangeraden een deel op een spons te gebruiken en je hiermee onder de douche te wassen. Maar! Ook om een deel in je bad te doen door het onder de kraan te laten oplossen in je water waardoor je lekker bubbles kunt maken. Mooi! Want ik ben dol op badderen en dat ga ik zeker proberen.

wat maakt je mooi shower smoothie

Een potje van 120 ml kost 4,95. Je kunt ook een grotere pot bestellen mocht je een grootverbruiker zijn. Het grootste voordeel van deze Shower Smoothie? Het is SLS vrij! SLS (sodium lauryl sulfaat) is een reinigingsmiddel in vele zepen dat o.a. vet verwijdert en zorgt voor schuim. Het beschadigt echter ook de vetlaag van je huid.

Ik heb de Shower Smoothie in dezelfde lekkere geur als de Fluffy Body Butter omdat ik hoop dat deze twee mijn huid deze winter om gaan toveren tot een eindelijk weerbare huid in al het gure weer dat ik toch behoorlijk vaak trotseer.

Solid Shampoo Bar Crazy Coconut

Solid Shampoo

Onze  “Happy Hair” shampoo bars zijn gemaakt op een plantaardige basis en bevatten geen parabenen of siliconen. Ze bevatten standaard Aloë Vera extract om je haar te verzachten en te herstellen. Crazy Coconut bevat lekker veel cocosmelk wat niet alleen heerlijk zacht is voor je haar maar ook bijdraagt aan de heerlijke zoete geur van verse cocosnoot.

Ik heb geen gevoelig haar. Wat wel gevoelig is, is mijn hoofdhuid. Ik heb ontelbaar veel shampoos gebruikt en ik krijg bij 99% last van een geïrriteerde hoofdhuid wat resulteert in roos en jeuk. Mijn haar zelf is niet droog, niet vet of iets anders afwijkends. Ik heb al eerder een Solid Shampoo Bar bij Wat Maakt Je Mooi besteld maar helaas was ik daar niet tevreden over. Mijn haar werd stug, dat vind ik nog niet zo erg, maar het voelde ook vet aan. Ik las op de website het volgende stukje:

“Na het wassen spoel je de shampoo goed uit met warm water, je zult nu merken dat je haar stroef aan gaat voelen, niet schrikken dit hoort zo. In de meeste reguliere vloeibare shampoo’s zitten siliconen en word je haar glad en zacht omdat het een film om je haar en hoofdhuid heen legt, helaas zorgt dit ook voor verzwaard haar en zorgt het voor een “chemische build up” je kunt namelijk de siliconen niet uitspoelen. Omdat de shampoo bar dus geen siliconen bevat zal je haar stroef aanvoelen”.

Dus, ik gaf het nog een aantal kansen en heb uiteindelijk twee weken lang collega’s en vriendinnen gehoord over hoe mijn haar eruit zag. Oops. Ik heb dus opgegeven en de shampoo bar ging helaas de kliko in. Toch wil ik het nog een kans geven maar dan een andere variant. Crazy Coconut. De Shampoo Bar voelt gewoon als een stuk zeep. Je maakt je haar nat, wrijft het blok door je haar en spoelt het weer goed uit. Inmiddels heb ik de Crazy Coconut geprobeerd en ik heb al een heel ander resultaat dan met de Watermelon variant! Ik test uiteraard nog even door 🙂

Een Solid Shampoo Bar kost 5,50 en weegt 100 gram.

Mean Green Soap Free Cleanser

wat maakt je mooi mean green cleanser

 

Ook deze jongen heb ik eerder besteld maar dan in de Oatmeal Cookie variant. 100% vegan en 100% natuurlijk. De Mean Green variant bevat ook tea tree en spirulina, daarom heb ik dit keer voor deze gekozen. Helaas heb ik me bij de Oatmeal Cookie variant niet goed ingelezen. Deze ging namelijk ontzettend schimmelen. Dit kwam omdat ik het potje naast de douche zette en er met mijn natte vingers een graai in deed om mijn gezicht te wassen. Omdat er zo weinig conserveermiddelen in zitten hield het product zich niet goed en kon ik het helaas niet meer gebruiken. Je moet dit product dus goed drooghouden. Ik bewaar het op advies van Wat Maakt Je Mooi in de koelkast en pak er een theelepel uit als ik het wil gebruiken.

mean green soap free cleanser

Dit is de enige cleanser die mijn gezicht geen rode vlekken geeft. Ik heb allerlei dure merken geprobeerd en zelfs alles afgezworen tot ik deze tegenkwam. Zeker een aanrader voor de mensen met een gevoelige huid! Het ziet er niet mooi uit, maar je huid wordt er heel, heel blij van! Een potje kost 8,50.

mean green soap free cleanser

Shower Body Polish Marshmallow

body polish marshmallow

Body Polish is een milde scrub op een basis van opgeklopte romige zeep, deze heeft een hoog gehalte glycerine welke je huid een fijn gevoel geeft en tevens een goede vochtinbrenger is. De polish is verrijkt met sheabutter en soja olie om je huid te voeden, verzorgen en uitdroging te voorkomen.

Marshmallow!

De polish voelt zacht, luchtig, kleverig en vet. Helaas ruikt dit potje niet zo naar marshmallow als ik gehoopt had en ruik ik voornamelijk een geur van een standaard gezichtscrème. Een potje van 120 ml kost 4,95.

marshmallow body polish

Mani Bombs

wat maakt je mooi mani bombs

Mani Bombs zijn mini Bath Bombs met de perfecte grootte voor een hand of voetenbadje en erg gemakkelijk in gebruik. Een mani bomb zit tjokvol verzorgende ingrediënten welke je handen en/of voeten voeden en hydrateren.

Wat zijn ze leukkk! Zo schattig! Ik ben dol op voetenbadjes en het verzorgen van handen en voeten. Voetjes omhoog op de bank, een beetje tutten met smeersels en wat nagellak na een lange wandeling met de honden. Deze mani bombs zijn daarbij natuurlijk een ware traktatie!
Ik bestelde de geuren Toffeelicious, Snuggles en Wizard of Rockstar. Ik ga hier nog eens een review aan wagen dus binnenkort meer!

Mani Bombs zijn 0,99 per stuk.

Salt Slush Stress Buster

wat maakt je mooi salt slush

Stress, stress, stress. Als je een fulltime baan hebt, ruim 1,5 uur reistijd, een vriend, twee honden en een sociaal leven ben je nogal heen en weer aan het rennen en wordt het me wel eens teveel. Op zo’n moment wil ik een glas wijn, een goede serie en een warm, stomend bad en wat past daar nou beter bij dan een Stress Buster?! Dit badzout ruikt heerlijk naar eucalyptus en ik geloof ook lavendel te bespeuren maar helaas kan ik dat niet terugzoeken. Nu heb ik vakantie dus ik bewaar deze pot nog even tot ik weer deadlines mag gaan knallen op kantoor.

20161101_102907_hdr

Miljonair Body Lotion

Miljonair Body Lotion

Een mooie dunne lotion gemengd met voedende verzachtende biologische ingrediënten zoals cocosolie, abrikozenpitten olie, zonnebloem olie en sheaboter. Extra verrijkt met vochtinbrengende Aloë Vera.

Voor mannen! Jaja, ik heb wat voor mijn vriend meebesteld. Hij heeft ook last van een geïrriteerde en trekkende huid maar wil niet toegeven aan mijn smeersels. Deze body lotion ruikt naar de bekende geur van Paco Rabanne. Wat mij betreft altijd een goede geur voor mannen. En mijn vriend draagt dat parfum dus die is het daar vast wel mee eens 🙂 Een fles van 250 ml kost 8,50.

Verder bestelde ik ook nog een Mango Tango Bubble Bar. Mango op een stokje! Superleuk, zo leuk dat ik daar een geheel eigen review aan wil wagen. En ik heb een Tropical Bath Bomb Zesty Citrus meebesteld, ook voor mijn vriend. En voor mezelf een Bath Melt in de geur Baby it’s cold outside. Hier heb ik helaas (nog) geen foto van gemaakt.

Ik kreeg een heel leuke kaart bij mijn bestelling en lieve cadeautjes zoals de lepeltjes die je op de foto’s ziet, een scrubhandschoen en een spons. Ook kreeg ik een proefverpakking van de Fluffy Body Butter in de geur Bomb of Flowers die mij doet denken aan de geur pink sugar met zachte kersenbloesem <3

Wat Maakt Je Mooi heeft nog veel meer assortiment, zoals solid scrubs die ik niet aandurfde vanwege mijn droge en gevoelige huid en zeer veel badspulletjes die je een heerlijke verwentijd zullen geven. Nieuwsgierig? Kijk eens op www.watmaaktjemooi.nl

Summary
Review Date
Reviewed Item
Mijn bestelling bij Wat Maakt Je Mooi
Author Rating
5