Oooh.
Wat was het een cadeautje om deze doos uit te mogen pakken: zó lekker!

Ik heb mezelf getrakteerd op een nieuwe bestelling vol Bath & Body Works producten. Ook vond ik de Goose Creek jar Snow Kissed. Die wilde ik graag hebben maar helaas was deze uitverkocht bij Kadoshop de Duizendpoot waar ik normaal Goose Creek bestel. Gelukkig had Cozy Favorites deze pot nog.

Goose Creek Snow Kissed

“Sweet vanilla sugar, light rum and sparkling amber blend to create a chilled winter kiss”

Droog ruikt deze kaars niet zo sterk maar wat ik ruik is lekker! Geen geur die je verwacht bij een blauwe kaars, Snow Kissed is namelijk best zoet. Het lekkere is dat je die rum heel licht erin ruikt waardoor ik me voor kan stellen dat dit brandend echt een knusse wintergeur is. De kaars heeft 110 branduren en kost € 26,95.

Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte

“Indulge in creamy pumpkin, toasted marshmallow & warm praline”

Van deze geur heb ik lekker een 3 wick geurkaars én een handcrème besteld. Ik was zo benieuwd naar deze geur. Wat een verrassing! Het ruikt vooral romig, er is geen koffiegeur in te herkennen, wel een noot karamel. Het is een heel knusse, zoete en romige geur. Heerlijk! Ik heb nog niet eerder een handcrème van Bath & Body Works gehad dus ik ben heel benieuwd. In de tube zit 59 ml en je betaalt € 8,50. De geurkaars brandt 25 tot 45 uur en kost € 24,95.

Pumpkin Pecan Waffles

“Indulge in delicious, warm pumpkin pecan waffles drenched in pure maple syrup and sprinkled with brown sugar”

Oei. Goed dat ik hier een medium van heb besteld en geen 3 wick kaars. Ik vind deze geur wel erg foody. Je ruikt de vers gebakken wafels met daarbij de maple syrup en pompoenkruiden. Ik ben benieuwd hoe deze brandend is. Een medium kaars heeft 30 tot 40 branduren en één lont. € 14,95.

Vanilla Pumpkin Marshmallow

Creamy Vanilla, Pumpkin Spice, Homemade Marshmallow, Drizzled Caramel”

Hmmmm! Ik krijg er trek van! Deze kaars is lekker kruidig en zachtzoet. Het mengt echt perfect met elkaar en niets van de geurnoten overheerst. Je ruikt een zachte vanillegeur met pompoenkruiden, heerlijk! Ook van deze geur heb ik een medium gekocht maar inmiddels een 3 wick besteld.

Vampire Blood

A scary good blend of red berries, night blooming jasmine & dark plum”

Ik had op diverse blogs gelezen dat dit zo’n lekkere geur was maar ik vind het te rood-fruitig. Smaken verschillen! Deze hand sanitizer is superhandig! Ik heb er één op kantoor, één in mijn tas, één in mijn auto en wat door het huis verspreid liggen. Handig als je even snel je handen op wilt frissen! Voor zo’n schattige sanitizer betaal je € 2,25.

Al deze producten bestelde ik bij Cozy Favorites.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Mijn bestelling bij Cozy Favorites
Author Rating
5